Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Επιστολή Δημάρχου Τρικκαίων - Ενημέρωση για τον «Μύλο των Ξωτικών»



 Αξιότιμε/η κ. Διευθυντά/ρια,

Σας επισυνάπτουμε επιστολή του Δημάρχου Τρικκαίων με τις θερμότερες ευχές του για υγεία, δύναμη και κουράγιο με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής σας χρονιάς.
Παράλληλα θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι, διατηρώντας σταθερή την φιλοσοφία της δωρεάν εισόδου, των δεκάδων παροχών και προσφορών, της εκπαίδευσης και της ψυχαγωγίας, ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala Α.Ε. μαζί με τους συνεργάτες της, ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία της επόμενης διοργάνωσης του «Μύλου των Ξωτικών».
Σύντομα θα σας αποσταλούν επιπλέον λεπτομέρειες έτσι ώστε με άνεση χρόνου και έχοντας πλήρη ενημέρωση να αποφασίσετε για τον προγραμματισμό της επίσκεψής σας.




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΔΗΜΟΣ  ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 18                                                                       Τρίκαλα, 25/09/2013
42100 ΤΡΙΚΑΛΑ
ΤΗΛ: 24313 51100
FAX: 24310 35956


Αξιότιμε/η  κ. Διευθυντά/ρια,

            Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς παρακαλούμε να δεχτείτε τις θερμότερες ευχές μας για υγεία, δύναμη και κουράγιο σε εσάς, τους συναδέλφους σας εκπαιδευτικούς και όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες σας.
            Στις δύσκολες αυτές στιγμές για την χώρα μας, το έργο σας αποκτά ακόμα πιο σημαντική βαρύτητα. Η οικονομική ύφεση σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διασπάσει την κοινωνική συνοχή και ο ρόλος της εκπαιδευτικής κοινότητας εδώ είναι καθοριστικός. 
            Χάρη στην στήριξη και την αγάπη των εκπαιδευτικών και των μαθητών, ο «Μύλος των Ξωτικών»  κατάφερε να χαρακτηριστεί ως η μεγαλύτερη και πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως τον επισκέφθηκαν 39.000 μαθητές από 24 νομούς της χώρας.
            Διατηρώντας σταθερή την φιλοσοφία της δωρεάν εισόδου, των δεκάδων παροχών και προσφορών, της εκπαίδευσης και της ψυχαγωγίας, ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala Α.Ε. μαζί με τους συνεργάτες της, ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία της επόμενης διοργάνωσης.
            Βελτιώνοντας τις αναπόφευκτες αδυναμίες των προηγούμενων ετών, βασικός μας στόχος για φέτος είναι, για χάρη των παιδιών, η ακόμα πιο ασφαλής και καλύτερη οργάνωση του μοναδικού στην Ελλάδα «Εργοστασίου του Αϊ Βασίλη».
            Είναι βέβαιο ότι οι προσδοκίες των εκπαιδευτικών και των μαθητών αυξάνονται συνεχώς. Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι από τις 29 Νοεμβρίου 2013 ως και τις 5 Ιανουαρίου 2014, με τον σχεδιασμό που έχουμε προγραμματίσει θα απαντήσουμε στην αναζήτηση για το «καινούργιο» και το «διαφορετικό», μέσα από μια εκδήλωση που έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα. Σε ένα τελείως διαφορετικό σκηνικό, απίστευτες εκπλήξεις θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους.
            Σας ενημερώνουμε ότι ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία ένταξης του «Μύλου των Ξωτικών»  από το Υπουργείο Παιδείας στις προτεινόμενες σχολικές εκδρομές.
            Σύντομα θα σας αποσταλούν επιπλέον λεπτομέρειες έτσι ώστε με άνεση χρόνου και έχοντας πλήρη ενημέρωση να αποφασίσετε για τον προγραμματισμό της επίσκεψής σας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤ. ΛΑΠΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου