Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Επιτέλους: Ξεκίνησε η αποκομιδή των απορριμμάτων στη Θεσσαλονίκη


Ξεκίνησε η αποκομιδή των απορριμμάτων στη Θεσσαλονίκη καθώς έληξε μετά από δέκα ημέρες η κατάληψη των εργαζομένων στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στην περιοχή του Φοίνικα.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Ανακύκλωσης και Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, Θανάση Παππά, θα χρειαστούν περίπου 2 με 3 ημέρες για να ολοκληρωθεί το έργο της αποκομιδής. «Δουλεύουμε από το πρωί με συνεχείς βάρδιες, σε μία προσπάθεια να μπει τάξη με τα σκουπίδια. Ρίχνουμε το βάρος πρώτα στους κεντρικούς δρόμους και στη συνέχεια σε γειτονιές», δήλωσε στο ΑΜΠΕ o κ.Παππάς.


Συνεχίζονται εν τω μεταξύ οι κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ, με καταλήψεις σε όλα τα δημαρχεία και τα γραφεία Προσωπικού, ώστε να μην αποσταλούν οι κατάλογοι με τα στοιχεία των εργαζομένων προς ένταξη στο καθεστώς της διαθεσιμότητας.

Την Τρίτη οι εργαζόμενοι στην Τ.Α. θα πραγματοποιήσουν στάση από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι η πρωινή βάρδια και από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα η απογευματινή.

Την Τετάρτη οι εργαζόμενοι προγραμματίζουν συγκέντρωση στα δικαστήρια όπου θα δικαστούν συνάδελφοί τους για την επίθεση σε βάρος του γερμανού προξένου κατά την 3η Ελληνογερμανική Συνέλευση.
http://www.aegeantimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου