Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Οι εκπαιδευτικοί που διορίζονται από το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του 2008-ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Σήμερα το απόγευμα Τετάρτης 21/11/2012 δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης το υπ΄αριθμόν ΦΕΚ Γ 1229- με ΧΘΕΣΙΝΗ ημερομηνία 20/11/2012(!!!) τα ονόματα των εκπαιδευτικών που διορίζονται με τους συμπληρωματικούς διορισμούς από το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του 2008.
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΟΖΟΝΤΑΙ
Σύμφωνα με το ΦΕΚ οι καθηγητές πρέπει να παρουσιασθούν εντός 3 εργάσιμων ημερών δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 23/11/2012 !!!
Οι διοριζόμενοι εκπαιδευτικοί τίθενται στη διάθεση της οικείας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και
τοποθετούνται προσωρινά με απόφαση του διευθυντή εκπαίδευσης, ύστερα από πρόταση του οικείου περιφερειακού υπηρεσιακού συμβουλίου, σε κενή θέση σχολικής μονάδας της περιοχής και οριστικά στο τέλος της πρώτης διετίας κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων εντός της ίδιας περιοχής, όπως ορίζεται στις οικείες διατάξεις. Ο χρόνος πραγματικής υπηρεσίας σε σχολική μονάδα της περιοχής της πρώτης τοποθέτησης μετά το διορισμό δεν μπορεί να είναι μικρότερος των δύο ετών. Ο τρίτος χρόνος της υπηρεσίας μοριοδοτείται με το διπλάσιο του αριθμού μονάδων μετάθεσης της σχολικής μονάδας, όπου υπηρετεί ο νεοδιοριζόμενος (παρ. 12 του άρ. 9 του Ν. 3848/2010).
Οι διοριζόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στους προϊσταμένους των Δ/νσεων Εκπαίδευσης για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας από την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου