Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Αν ισχύει αυτό , τότε ο Σαμαράς οφείλει ...

Να στείλει στον Πρωθυπουργό αλλά και σε καθένα ΧΩΡΙΣΤΑ από αυτούς που συνετέλεσαν σε αυτή την απόφαση , ένα καλάθι με ποτά !!!
Άν όπως γράφει το
site του Ν.Χ''νικολάου δόθηκε "Σύνθημα Επίθεσης σε Σαμαρά" τότε οι 6 μονάδες που έχει διαφορά σήμερα η ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ τον Σεπτέμβρη θα....
είναι πάνω από 10 !!!
Όπως μας λέει η real :
Στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός έδωσε τον τόνο, κατηγορώντας τον Αντώνη Σαμαρά, χωρίς να τον κατονομάσει, ότι παίζει με τις λέξεις και συγχέει όρους των οίκων αξιολόγησης με την πραγματική έννοια του όρου χρεοκοπία.
Αρκετοί υπουργοί,
αν και ζήτησαν διευκρινίσεις από τον Ευ. Βενιζέλο για τα περί επιλεκτικής χρεοκοπίας, εν τούτοις, έριξαν στο τραπέζι την πρόταση για κατά μέτωπο επίθεση στη ΝΔ υπό το βάρος των μετρήσεων που δείχνει την ψαλίδα να ανοίγει υπέρ της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον Αντ. Σαμαρά να υπερέχει έναντι του Γ. Παπανδρέου σε δημοτικότητα αλλά και στην ικανότητα διακυβέρνησης της χώρας.
Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο είναι
το σημείωμα του Βασικού Σχολιασμού του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο η ΝΔ και ο Κ. Καραμανλής κατηγορούνται γιατί «το έβαλαν στα πόδια επειδή απαγορευόταν στον καταλληλότερο να πει: 'χρεοκοπήσαμε"».
«Αν πράγματι απαγορευόταν η λέξη χρεοκοπία στο λεξιλόγιο της ΝΔ θα έκαναν κάτι γι' αυτό» τονίζεται στο ενημερωτικό σημείωμα με την επισήμανση ότι ο κ. Σαμαράς θα μπορούσε να είχε ψηφίσει το μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο, τα οποία διασφαλίζουν, σύμφωνα με την Ιπποκράτους, ότι η χώρα δεν θα χρεοκοπήσει.

ΜΠΡΑΒΟ
στο ΠΑΣΟΚ .
Δεν κάνει κινήσεις πανικού ...(λέμε τώρα ...)
Εγώ ΕΛΠΙΖΩ να είναι
συντονισμένη η ΕΠΙΘΕΣΗ στον Σαμαρά.
Όσο συντονισμένη είναι και η ΕΠΙΘΕΣΗ στον ΣΥΡΙΖΑ
που από κόμμα που έμπαινε δεν έμπαινε στην βουλή πρίν λίγους μήνες σήμερα (σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της Ρ.Ι ) είναι περίξ του 7% λίγο πίσω από το ΚΚΕ...
Οι συντονισμένες επιθέσεις από τον Αντιπρόεδρο κ. Πάγκαλο αλλά και άλλους προβεβλημένους υπουργούς της κυβέρνησης , εκτίναξαν τα ποσοστά του ...
Η ΝΔ ελπίζει σε μία ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΗ επίθεση με ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ και ΔΙΑΡΚΕΙΑ. 
ΜΟΝΟ έτσι θα εξασφαλίσει ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ... 

antilogos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου