Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Κύριε «πρωθυπουργέ», της εξαπάτησης, της φτώχειας και του τρόμου...

…Δεν φτάνει που συστηματικά και ανενδοίαστα μας εξαπατάτε και μας προσβάλλετε.
Δεν φτάνει που τόσο ανεύθυνα δοκιμάζετε τις αντοχές μας και μας οδηγείτε στην απόγνωση και την απελπισία.
Δεν φτάνει που σχεδιασμένα σπέρνετε τον τρόμο για να περνάτε τα κρυψίβουλα σχέδια σας.
Δεν φτάνει που μας φτάσατε στην χρεοκοπία και τόσο κοντά σε εθνική ταπείνωση και ντροπή.
Δεν φτάνουν λοιπόν όλα αυτά, αλλά και τα χειρότερα που καταφθάνουν, έρχεστε και για το φτηνό άλλοθι των αποτυχιών σας να βρίζετε και να κατηγορείτε τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά πως τάχα δεν σας βοηθούν στο…εθνοσωτήριο!! έργο σας.
Να βρίζετε και να κατηγορείτε με χιλίων πιθήκων το γνώρισμα την Νέα Δημοκρατία ότι δεν σας στηρίζει, όταν εσείς ο ίδιος—αν θυμάστε, σαν αντιπολίτευση ήσαστε κάθε μέρα λάβρος και όρθιος στα κάγκελα χωρίς ούτε ένα «ίσως» να έχετε ψελλίσει ποτέ στις τομές και τις μεταρρυθμίσεις που επιχείρησε η κυβέρνηση Καραμανλή, την οποία με τόση μανία πολεμήσατε.
Και μετά απ’ όλα αυτά να εκλιπαρείτε δήθεν πατριωτικά αλλά και να σπεκουλάρετε μαζί στην εθνική «συναίνεση», που και αυτή την εννοείτε μόνον σαν συμφωνία των άλλων σε αυτά που έχετε προαποφασίσει με τους περίεργους και ύποπτους εξωθεσμικούς και εκτός πατρίδος συμβούλους και συνομιλητές σας, που ετοιμάζονται για το μεγάλο πλιάτσικο της εθνικής μας περιουσίας.
Και από πάνω τολμάτε να θριαμβολογείτε ο μοιραίος για την τεχνητή και τοξική ίσως πρόσκαιρη ανάσα που πήρε η διασωληνωμένη στην εντατική οικονομία μας στην τελευταία σύνοδο κορυφής, όπου και εκεί ως ωσεί παρών κατατροπώσατε τους κερδοσκόπους της σύγχρονης καπιταλιστικής κόλασης !!
Κύριε «πρωθυπουργέ», της εξαπάτησης, της φτώχειας και του τρόμου, αυτός ο περήφανος λαός θα είναι εδώ στη θέση του και μετά από σας.
Και να είστε βέβαιος πως όταν θα κάνει τον λογαριασμό, με τραχιές κουβέντες και σε γκρίζο φόντο θα γράψει για τα έργα και τις ημέρες σας...
Και ακόμα περισσότερο να είστε βέβαιος πως σκληρά θα γράψουν και τα κομματικά σας στελέχη, αλλά και οι βουλευτές σας ακόμα τους οποίους με εκβιασμούς, με παραπλανήσεις και με φτηνά ταξίματα εξαγοράζετε και εκμαυλίζετε, υποχρεώνοντας τους να σιωπούν, να υποτάσσονται και να ενδίδουν, αλλά και φοβισμένοι και συνένοχοι να κρύβονται από την κοινωνία.
Όταν μάλιστα άλλα σκέφτονται και νοιώθουν κατά βάθος, ζώντας έτσι ένα πρωτόγνωρο ψυχολογικό δράμα στην τραγική πολιτική αμφιθυμία που τους φτάσατε.
ΝΑΙ, έχουν θυμό αυτές οι σκέψεις κύριε «πρωθυπουργέ» –και συγχωρήστε μου τα εισαγωγικά, που μόνος σας έχετε βάλλει.
Έχουν θυμό και αγωνία, αλλά μαζί και απόφαση, πως ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ και ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ και με όλες μας τις δυνάμεις θα σας εμποδίσουμε να κατεδαφίσετε την χώρα μας και να ταπεινώσετε κι’ άλλο τον λαό της.
Γιατί δεν σας εμπιστευόμαστε πλέον κύριε Παπανδρέου σ’ αυτόν τον βασανισμένο και περήφανο τόπο που είναι ποτισμένος με αίμα ελευθερίας και ανεξαρτησίας και που αγριεύεται πολύ όταν κι’ από πάνω σας ακούει κάθε τόσο να μας μιλάτε…για την «παγκόσμια διακυβέρνηση».
Κρύβοντας μας όμως πονηρά, όπως έχετε συνηθίσει, πως έτσι καταργούνται τα Έθνη-κράτη και ομογενοποιούνται οι λαοί που μετατρέπονται σε άρριζους χωρίς κληρονομιά πληθυσμούς και οι πατρίδες τους σε γεωγραφικούς προσδιορισμούς οικονομικής μόνον αξίας και λεηλασίας.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ
Λέκτορας Παν/μίου Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου