Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Όλη η “Νέα Δημοκρατία” στους δρόμους και τις πλατείες


Με διαδικτυακή συνέντευξη στο enikos.gr (σήμερα στις 9 μ.μ.) συνεχίζει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς την προεκλογική εκστρατεία. Στόχος του να αναδείξει όλα εκείνα τα σημεία του προγράμματος που παρουσίασε ο κ. Τσίπρας και οδηγούν την Ελλάδα με μαθηματική ακρίβεια σε μεγάλες περιπέτειες.
Αύριο Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς θα περιοδεύσει στους Νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας.
Στο τελευταίο δεκαήμερο της προεκλογικής εκστρατείας ο κ. Σαμαράς εκτός από έντονη παρουσία στα ΜΜΕ θα επισκεφθεί όσους περισσότερους νομούς μπορέσει, όπως στην Πάτρα και τον Πύργο. Η ΝΔ
προγραμματίζει να κλείσει την εκστρατεία με δύο ανοικτές συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με ομιλητή τον Αντώνη Σαμαρά και την παρουσία του Κώστα Καραμανλή. Αυτή την φορά η συγκέντρωση στην Αθήνα προγραμματίζεται να μην είναι στο Σύνταγμα, αλλά σε μεγαλύτερο χώρο, είτε στο Σύνταγμα, είτε στο Πεδίον του Άρεως.
Στην Συγγρού εκτιμούν ότι η κομματική αρχίζει να πιάνει …ταβάνι, ως εκ τούτου η εκστρατεία θα στοχεύσει τις τελευταίες ημέρες αφενός σε κεντρώους ψηφοφόρους από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και αφετέρου στον επαναπατρισμό ψηφοφόρων από τους ΑΝΕΛ και το ΛΑΟΣ (που καταρρέει)
Παράλληλα ξενικά και «η μάχη της πλατείας”, κυρίως στο λεκανοπέδιο Αττικής. Ο σχεδιασμός προβλέπει μεγάλη κινητοποίηση των κομματικών στελεχών που θα αναλάβουν να στήσουν σε όλες τις μεγάλες πλατείες “εκλογικά περίπτερα”, ενώ κινητοποιούνται βουλευτές, πολιτευτές αλλά και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι θα είναι οι βασικοί ομιλητές στις κομματικές εκδηλώσεις σε καθημερινή βάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου