Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Περιοδεία στην Νάξο

Μαζί με τους παραγωγούς γάλακτος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου 

Αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενη από την γνωστή δημοσιογράφο και βουλευτή Β΄ Αθηνών Σοφία Βούλτεψη, τους υποψήφιους βουλευτές Χαράλαμπο Κόκκινο και Κατερίνου Μονογυιού και τον οργανωτικό
περιφερειάρχη Κυκλάδων του κόμματος Γιώργο Παντάκη πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στη Νάξο με σκοπό την προβολή των θέσεων της Ν.Δ. και την επικοινωνία με τοπικούς παράγοντες και εκπροσώπους της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του νησιού.

Συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Νάξου Γιώργο Αντωνόπουλο και στελέχη της τοπικής οργάνωσης, επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Μανώλη Μαργαρίτη, που τους ενημέρωσε για τα τοπικά προβλήματα, περιόδευσαν στον Απείρανθο και στο Φιλώτι και ήλθαν σε επικοινωνία με κατοίκους της περιοχής, επικοινώνησαν με επιχειρηματίες της Χώρας, ενώ έδωσαν το "παρών" και στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, όπου συναντήθηκαν με παραγωγούς και κτηνοτρόφους, ενημερώθηκαν για τις ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα της τοπικής αγροτοκτηνοτροφικής οικονομίας και ξεναγήθηκαν στο τυροκομείο από τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Δημήτρη Βερνίκο.

Παράλληλα, η κ. Βούλτεψη επικοινώνησε με τις δημοσιογράφους Ρούλα Μπράουν και Πόπη Αλιμπέρτη και έδωσε σειρά συνεντεύξεων στα τοπικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα "Μεσόγειος" και "Ζευς", απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα σχετικά με την πορεία της χώρας και εξηγώντας το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη ημέρα.

Η κ. Βούλτεψη έγινε κοινωνός των προβληματισμών της ναξιώτικης κοινωνίας και υποσχέθηκε να διατηρήσει ζωντανή την επικοινωνία με το νησί και να κρατήσει ανοιχτή γραμμή και μετά την επιστροφή της στην Αθήνα.

Με τους εργαζόμενους της Ένωσης

Η Βουλευτής Β Αθηνών κ. Σοφία Βούλτεψη στο Πυροσβεστική Νάξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου