Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

«Ψαλίδι» στα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ λόγω κρίσης



 

«Ψαλίδι» στα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ λόγω κρίσης«Ψαλίδι» πέφτει στα λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας για την θερινή περίοδο και μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε και ο πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ Σίμος Γιοβανάκης, ο οποίος επεσήμανε ότι η μείωση αυτή είναι απαραίτητη καθώς οι μεταφορές των επιβατών είναι ένας ακόμα τομέας που έχει πληγεί βαθιά από την οικονομική κρίση.
Πιο συγκεκριμένα:
Γραμμή 1 (Βύρωνος-Καλλιθέα)
Η έναρξη των δρομολογίων τις καθημερινές θα γίνεται στις 6 το πρωί, ενώ το τελευταίο θα ξεκινάει στις 10 το βράδυ. Μέχρι τις 3 το μεσημέρι τα λεωφορεία θα περνούν ανά 15 λεπτά και τα απογεύματα ανά 20. Τις Κυριακές και τις γιορτές θα ξεκινούν στις 8.30 το πρωί και θα γίνονται κάθε 20 λεπτά.
Γραμμή 2 (Δεξαμενή από οδό Τσολάκη)
Τα δρομολόγια θα γίνονται ανά 20-40 λεπτά το Σάββατο μέχρι τις 3 το μεσημέρι και τις Κυριακές και
τις αργίες δεν θα γίνονται καθόλου δρομολόγια.
Γραμμή 4 (Κηπούπολη)
Το πρωί θα γίνονται δρομολόγια ανά 15 έως 30 λεπτά αναλόγως της επιβατικής κίνησης.
Γραμμή 5 (Άγιος Λουκάς)
Τα δρομολόγια θα ξεκινούν στις 5.30 το πρωί και θα γίνονται ανά 12, 15 και 20 λεπτά ανάλογα με την κίνηση και τις Κυριακές ανά 20-30 λεπτά.
Για την γραμμή 6 (Προφήτης Ηλίας)
Υπάρχουν διαβαθμίσεις στα δρομολόγια ανάλογα με την ώρα ανά 20-30 λεπτά και τις Κυριακές ανά μία ώρα. Στην γραμμή Αγ. Κωνσταντίνου – Ποταμουδίων το ίδιο ενώ τις Κυριακές δεν θα γίνονται δρομολόγια. Για την γραμμή 11 (νοσοκομείο – Περιγιάλι) η έναρξη των δρομολογίων θα γίνετε στις 5.30 το πρωί ανά 12, 15 και 20 λεπτά μέχρι τις 10.30 το βράδυ. Τις Κυριακές και τις γιορτές η έναρξη θα γίνετε στις 7.30 και τα δρομολόγια θα γίνονται κάθε 20 και 30 λεπτά.
Όλα τα παραπάνω δρομολόγια δύνανται να αυξάνονται σύμφωνα με την επιβατική κίνηση στις υφιστάμενες γραμμές ανεξαρτήτου ωραρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου