Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Ψωμιάδης: «Προτεραιότητα η Θράκη»



Τρίτη μέρα της περιοδείας του επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα Παναγιώτη Ψωμιάδη στην περιοχή της Θράκης, όπου βρέθηκε στην Ξάνθη.
Ο κ. Ψωμιάδης σήμερα εκκλησιάστηκε στον καθεδρικό της του Θεού Σοφίας στην Ξάνθη, και στη συνέχεια έγινε δεκτός από τον μητροπολίτη Παντελεήμονα, συνοδευόμενος από βουλευτή Αλέξανδρο Κοντό.
Στη συνέχεια περιόδευσε στην αγορά και σε κεντρικά σημεία της
πόλης και στη συνέχεια μίλησε σε σύσκεψη των τοπικών στελεχών στην Ξάνθη, τα οποία κάλεσε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε αυτήν την προεκλογική εκστρατεία. Τέλος μετέβη στο Πόρτο Λάγις όπου επισκέφθηκε τη μεγάλη Λαϊκή Αγορά. «Από εκεί ο κόσμος δε μας άφηνε να φύγουμε, υπήρχε ενθουσιασμός», σχολίασε ο ίδιος αργότερα. Η περιοδεία ολοκληρώθηκε στην Αλεξανδρούπολη, από την οποία ο κ. Ψωμιάδης μετέβη αεροπορικώς στην Αθήνα προκειμένου το βράδυ να εκπροσωπήσει τη ΝΔ στη μεγάλη ποντιακή γιορτή που διοργανώνεται στον Ασπρόπυργο Αττικής.
Κατά τη χθεσινή μέρα, ο κ. Ψωμιάδης βρέθηκε σε οικισμούς μουσουλμάνων τονίζοντας ότι η ΝΔ σέβεται το θρήσκευμα και την ιδιαιτερότητα τους.
«Και εσείς, όπως και όλοι οι Θρακιώτες θα ψηφίσετε για το συμφέρον της κοινής μας Πατρίδας. Εμείς είμαστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς απέναντι σας. Αλλά την ώρα που η ΝΔ σας αγκαλιάζει ο Τσίπρας παίζει μαζί σας περίεργα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου