Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Στην Ήπειρο ο Ψωμιάδης



Μετά τη Θράκη και τη Μακεδονία ο επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα, Παναγιώτης Ψωμιάδης βρέθηκε στην Ήπειρο, όπου πραγματοποίησε περιοδεία στους νομούς της περιοχής.
Ο κ. Ψωμιάδης ξεκίνησε από τα Γιάννενα, όπου περιόδευσε στην κεντρική αγορά και συνομίλησε με πολίτες και στη συνέχεια έδωσε συνέντευξη τύπου σε τοπικά ΜΜΕ.
Συνέχισε στην Άρτα, όπου επίσης έκανε περιοδεία στην αγορά και
μίλησε σε τοπικά ΜΜΕ και στη συνέχεια μετέβη στην Πρέβεζα όπου το βράδυ θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση φίλων της ΝΔ.
Ο κ. Ψωμιάδης αφού επανέλαβε ότι κάθε ψήφος εκτός ΝΔ είναι ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε αναφορικά με τις δηλώσεις Τσίπρα και Καρατζαφέρη για τη δήλωση του περί Χρυσής Αυγής, ότι είναι τιμή του να ασχολούνται μαζί μου πολιτικοί αρχηγοί για ένα θέμα ανύπαρκτο.
«Είναι τέτοια η εμμονή στην παραποίηση του νοήματος των δηλώσεών μου που φαίνεται ότι κάποιοι έχουν πανικοβληθεί από την ενεργοποίησή μου και τη μείωση των ποσοστών τους στη Βόρεια Ελλάδα. Τολμούν, μάλιστα, οι υπερασπιστές των τρομοκρατών, αυτοί που τόσα χρόνια χαϊδεύουν τους κουκουλοφόρους, να χαρακτηρίζουν ως τρομοκράτες τα στελέχη της ΝΔ, του κόμματος που έφερε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου