Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 690 μονίμων σε φορείς του υπ. Υγείας- Αιτήσεις από 17/11 έως 1/12

Εκδόθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ με αριθμό 5Κ/2015 για 690 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Οι αιτήσεις θα γίνουν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής -asep.gr-από 17 Νοεμβρίου ημέρα Τρίτη και κλείνουν 1 Δεκεμβρίου.
Η κατανομή των θέσεων για την νέα προκήρυξη 5Κ/2015 του ΑΣΕΠ που αφορά μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία της χώρας χωρίζεται σε δύο κατηγορίες:
Α’ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), τριακόσιες εβδομήντα τέσσερις (374) θέσεις
Κλάδων/Ειδικοτήτων: Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, Επισκεπτών -τριών Υγείας, Ιατρικών Εργαστηρίων, Λογιστικής, Μαιών – Μαιευτών, Μηχανικών ειδικοτήτων: Ηλεκτρονικών Τεχνικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Νοσηλευτικής, Πληροφορικής, Ραδιολογίας – Ακτινολογίας, Φυσικοθεραπείας.
Β’ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), τριακόσιες δεκαέξι (316) θέσεις Κλάδων/Ειδικοτήτων: Βοηθών Νοσηλευτικής-Αδελφών Νοσοκόμων-Νοσοκόμων Φυλάκων Ασθενών, Βοηθών Ιατρικών & Βιολογικών Εργαστηρίων- Παρασκευαστών, Βοηθών Φαρμακείου, Διοικητικών Γραμματέων – Διοικητικού Λογιστικού, Μαγείρων, Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, Τεχνικών ειδικότητας Ηλεκτρολόγου, Χειριστών Εμφανιστών – Χειριστών Ιατρικών Συσκευών.
Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και τα απαραίτητα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.
Το νοσηλευτικό, το παραϊατρικό, το επιστημονικό μη ιατρικό, το διοικητικό, το τεχνικό και το λοιπό βοηθητικό προσωπικό των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, προσφέρουν υπηρεσίες αντίστοιχες του γνωστικού αντικειμένου της θέσης αρμοδιότητάς τους, με στόχο τη διασφάλιση παροχής υψηλής ποιότητας ιατρικών φαρμακευτικών και νοσοκομειακών υπηρεσιών σε όλους τους πολίτες της χώρας, σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα και τις κατευθύνσεις των Ευρωπαϊκών Οδηγιών και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαραίτητα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr).
Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥ-ΜΠΛΗΡΩΣΗΣ-ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤ’ της παρούσας.
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 17 Νοεμβρίου 2015 ημέρα Τρίτη και λήγει στις 1 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Τρίτη. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.
Με την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, αποστέλλεται στον υποψήφιο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η επιβεβαίωση της υποβολής και ο αριθμός του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου της αίτησης συνοδευόμενος από την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση εμφανίζεται στην οθόνη των υποψηφίων σε εκτυπώσιμη μορφή. Να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. στη διεύθυνση:
Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 5Κ/2015 Τ.Θ. 14.308 Αθήνα Τ.Κ. 115.10 αναγράφοντας την κατηγορία Τ.Ε. ή Δ.Ε. θέσεις της οποίας διεκδικούν, σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, τα ακόλουθα δικαιολογητικά: Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.
Δείτε την προκήρυξη εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου