Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Μετεγγραφές 2015: Οδηγίες για την συμπλήρωση και για την υποβολή αίτησης



Μετεγγραφές 2015, Οδηγίες. συμπλήρωση, υποβολή αίτησης,aithsh meteggrafhsΣτο διάστημα από 3 έως 13 Νοεμβρίου τ.ε, οι ενδιαφερόμενοι μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων www.minedu.gov.gr επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή μετεγγραφών προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση μετεγγραφής τους. Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password), που τους χορηγήθηκε από τη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος, στο οποίο φοιτούν. Οι ενδιαφερόμενοι είναι απαραίτητο να γνωρίζουν τον οκταψήφιο αριθμό υποψηφίου των Πανελλαδικών εξετάσεων, τον οποίον σε περίπτωση που δεν τον έχουν στη διάθεσή τους δύνανται να τον αναζητήσουν στη Γραμματεία της Σχολής/Τμήματος, στο οποίο
φοιτούν, στο Λύκειο από το αποφοίτησαν ή στην αρμόδια Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι αιτούντες φοιτητές οφείλουν να προσκομίσουν την εκτύπωση της ηλεκτρονικής τους αίτησης τους, στο Ίδρυμα υποδοχής τους, μαζί με τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα όσα δήλωσαν.
Ο αιτών δηλώνει στην ηλεκτρονική αίτηση ένα ή περισσότερα από τα αναφερόμενα στο Κεφάλαιο Γ΄ της παρούσης κριτήρια, για τα οποία δύνανται να μοριοδοτηθεί και τις αντίστοιχες Σχολές ή Τμήματα έως δύο (2) διαφορετικών ΑΕΙ, όπου επιθυμεί να μετεγγραφεί. Στην ανωτέρω ηλεκτρονική αίτηση οι δικαιούχοι μετεγγραφής δεσμεύονται να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά, που αποδεικνύουν την συνδρομή των δηλωθέντων κριτηρίων μοριοδότησης. Η ηλεκτρονική αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης κατά την έννοια και με τις συνέπειες του Ν. 1599/1986 (Α΄75).
Συγκεκριμένα ο αιτών φοιτητής δηλώνει:
α) Ονοματεπώνυμο
β) Ατομικό Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και ατομικό ΑΦΜ, εφόσον διαθέτει και επιθυμεί να μοριοδοτηθεί για τα εισοδήματα του φορολογικού έτους 2014.
γ) Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και ΑΦΜ των γονέων του, καθώς και τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο) των κατόχων του ανωτέρω ΑΦΜ, εφόσον επιθυμεί να μοριοδοτηθεί για τα εισοδήματα του φορολογικού έτους 2014.
δ) Πλήρη ταχυδρομική διεύθυνση και Ταχυδρομικό Κωδικό της μόνιμης κατοικίας των γονέων.
ε) Ηλεκτρονική Διεύθυνση (e-mail).
στ) Αριθμό τηλεφώνου (κινητό–σταθερό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου