Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΨΥΧΩΣΗ!! Μηλιός στο CNBC: Δεν είμαστε κομμουνιστές αυτή τη βδομάδα... την προηγούμενη ήμασταν όμως

Μόλις πριν μια βδομάδα το ίδιο άτομο δήλωνε στον Guardian πως είναι μαρξιστής όπως και όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ... ο ορισμός της ψυχοπάθειας δηλαδή

«Θέλουμε να δείξουμε στους ευρωπαίους εταίρους μας ότι το χρέος πρέπει να αναδιαρθρωθεί» δηλώνει ο εκ των οικονομολόγων του ΣΥΡΙΖΑ

Απαντήσεις σε όσα ακούγονται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χειρότερος από τον κομμουνισμό έδωσε ο
Γιάννης Μηλιός σε συνέντευξή του στο CNBC κάνοντας λόγο για «κυβερνητική προπαγάνδα».

Όπως είπε στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να σταθεροποιήσει την κοινωνία και να δώσει ώθηση στην οικονομία.

«Πρέπει πρώτα να παλέψουμε την ανθρωπιστική κρίση. Είμαστε σίγουροι ότι αν το κάνουμε αυτό η οικονομία θα αρχίσει να σταθεροποιείται και η σημερινή αναταραχή θα αποτελέσει παρελθόν» δήλωσε ένας εκ των οικονομολόγων του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θέλουμε να δείξουμε στους ευρωπαίους εταίρους μας ότι το χρέος πρέπει να αναδιαρθρωθεί. Δεν είναι δυνατόν να δημιουργούμε τεράστια πρωτογενή πλεονάσματα απλά για να αποπληρώνουμε ένα χρέος που δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί. Δεν είναι μόνο η Ελλάδα που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, πρέπει να δεχθούμε ότι είναι ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα και να βρούμε μια λύση» προσθέτει.

Όπως είπε ένας από τους βασικούς στόχους του ΣΥΡΙΖΑ είναι να καθαρίσει το διεφθαρμένο κράτος συμπληρώνοντας ότι η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής θα προσελκύσει ξένες επενδύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου