Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΑ



        Αγαπητοί συνάδερφοι

Σε συνέχεια των Οδηγιών της Δ/νσης Σπουδών Δ/θμιας  Εκπ/σης Τμήμα  B΄ του ΥΠΑΙΘ  για τη διδασκαλία των μαθημάτων ανά Ομάδα Προσανατολισμού, Τομέα  και  Ειδικότητα των Ημερήσιων και Εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων για το σχολικό έτος 2014-2015  Έγγραφο Αρ. Πρωτ. 174014/Γ2 /27-10-2014
που αφορούν την Β΄ ΤΑΞΗ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΠΑ.Λ.
 Ειδικότητα : Σχεδιαστής Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής

ΤΟΜΕΑΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ




και ειδικότερα  το μάθημα Τοπογραφικό σχέδιο και Ψηφιακή  Χαρτογραφία ,  οι οδηγίες αναφέρουν ότι οι εκπαιδευτικοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν το υποστηρικτικό διδακτικό υλικό του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου :«Ψηφιακή Χαρτογραφία και Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών» ή οποιοδήποτε σχετικό υλικό, σύμφωνα με τις οδηγίες των σχολικών συμβούλων ,θα ήθελα να σας ενημερώσω  ότι στο site : http://users.sch.gr/mppapado/?page=yliko έχω αναρτήσει τα κάτωθι:
1.  το υποστηρικτικό διδακτικό υλικό του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου :«Ψηφιακή Χαρτογραφία και Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών».

2.  Oδηγίες   διδασκαλίας  για τα προτεινόμενα διδακτικά αντικείμενα του μαθήματος που σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ θα διδαχθούν στο 2ο Τετράμηνο του Σχολ. έτους 2014-2015.


Με  συναδερφικούς χαιρετισμούς

Παπαδοπούλου –Πούλου Μαρία

Σχολική Σύμβουλος ΠΕ17 (01,05,11)
Τεχνολόγων (Πολιτικών Μηχανικών, Τοπογράφων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου