Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Πότε θα βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ από πάνω του την εξαρχειώτικη αποφορά του «αριστερού τραμπουκισμού»;


Το επεισόδιο που έγινε χθες στο γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας, Μ. Βαρβιτσιώτη επαναφέρει με τον πλέον απροκάλυπτο τρόπο τη… βίλα Αμαλία στο προσκήνιο. Οι φοιτητές που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ με… ηγέτη τον «αφάνα» που κράταγε τη ντουντούκα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αποφάσισαν να γράψουν ένα ακόμη επεισόδιο στα σήριαλ με τις εφόδους σε γραφεία υπουργών ή άλλων στελεχών.
Εκεί που διέπρεψε το ΠΑΜΕ έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ να πάρει τα ηνία στην «επαναστατική γυμναστική» για το θεαθήναι. Τι έκαναν χθες οι νεολαίοι που ονειρεύονται ότι αύριο – μεθαύριο θα στελεχώσουν την κρατική μηχανή, αν φυσικά ο Τσίπρας γίνει κάποτε πρωθυπουργός.
Μπούκαραν σε ένα γραφείο ξέροντας ότι δεν θα βρουν την «πέτρα του σκανδάλου». Έγραψαν συνθήματα και κόλλησαν αφίσες που έγραφαν «Βαρβιτσιώτη δολοφόνε», έβρισαν με τον χειρότερο
τρόπο τον υπουργό, έσπασαν τζάμια, έσπρωξαν και εκφόβισαν. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, θέλησαν να αποχωρήσουν ανενόχλητοι προφανώς γιατί είχαν να πάνε για καφέ στα Εξάρχεια.

Πιστεύοντας ότι το κράτος πρέπει να λειτουργεί μόνο όταν τα σπάνε οι Χρυσαυγίτες ή άλλων κομματικών χώρων υποστηρικτές, οι Συριζαίοι πίστεψαν ότι η Αστυνομία πρέπει να είναι «αμίλητα κι ακούνητα ανθρωπάκια», που έλεγε και ο Πολύδωρας. Να μη γίνουν προσαγωγές, να δέχονται οι αστυνομικοί ύβρεις και να πάνε όλοι σπίτια τους λες και δεν υπήρξε ποινικό αδίκημα με την εισβολή στα γραφεία.
Ακόμη χειρότερο είναι το γεγονός ότι η Κουμουνδούρου έσπευσε να περιθάλψει τα «εξοργισμένα» νιάτα του και να δικαιολογήσει για άλλη μια φορά τους τραμπουκισμούς. Προφανώς, όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, κόκκινος και μαύρος φασισμός δεν είναι το ίδιο. Άλλο το ξύλο, οι προπηλακισμοί και οι ύβρεις από τους αριστερούς κι άλλο από τους άλλους.
Όπως είναι εύκολο να καταλάβει κανείς οι γνωστοί Συριζαίοι βουλευτές με πρώτη και καλύτερη την «πορφυρογέννητη» Ζωή Κωνσταντοπούλου μπήκαν μπροστά στον «αγώνα» κατά της κακής κυβέρνησης που… πνίγει μετανάστες. Χαμός στη Βουλή, επίθεση κατά του Χ. Αθανασίου και μόνο «βοήθεια» δε φώναξε η Ζωή. Το γελοίον του πράγματος συνεχίστηκε στη ΓΑΔΑ όπου πήγε να συμπαρασταθεί στους προσαχθέντες η… Ραχήλ Μακρή. Ευτυχώς που εκεί δεν έχει κάγκελα για να ανέβει και να φωνάζει.
Τα πράγματα μπορεί να φαίνονται αστεία όμως είναι πολύ σοβαρά αν αναλογιστεί κανείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί την εξουσία. Αν γίνει πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας άραγε πώς θα αντιδράσει:
1.Αν Οννεδίτες θελήσουν να μπουν σε κάποιο υπουργικό γραφείο για να διαμαρτυρηθούν. Αν π.χ. μέλη του ΚΚΕ θελήσουν να κάνουν εισβολή στο γραφείο της Ζωής Κωνσταντοπούλου; Θα φωνάξει τα ΜΑΤ ή θα τους αφήσει να τα κάνουν γης μαδιάμ;
2.Αν κάποιο άλλο κόμμα θελήσει να κάνει κατάληψη σε κτίριο. Θα τους αφήσουν έτσι ή θα τους πετάξουν έξω;
3.Αν η Χρυσή Αυγή θελήσει να κάνει πορεία στους δρόμους, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πώς θα το αντιμετωπίσει; Μήπως θα έχουμε εμφύλιο πόλεμο;
Άλλωστε, όπως έχουν πει κατά καιρούς, μέχρι και αφοπλισμό των αστυνομικών σκέφτονται να κάνουν όταν γίνουν κυβέρνηση. Τώρα ποιος θα αντιμετωπίζει τους μπαχαλάκηδες που θα καίνε την Αθήνα αυτό κανείς δεν το ξέρει.
Δυστυχώς, σχεδόν δύο χρόνια από τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κόμμα εξουσίας δεν δείχνει να έχει βάλει μυαλό, ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη δημόσια τάξη και ασφάλεια. Η λογική της τζάμπα μαγκιάς, της ψεύτικης επανάστασης και ανατροπής και της Εξαρχιώτικης νοοτροπίας που κινείται στις παρυφές της παρανομίας δεν έχει φύγει από αυτό το κόμμα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποφασίσει αν θα βγάλει από πάνω του την αποφορά του «αριστερού τραμπουκισμού» με άλλοθι τα δίκαια του λαού. Διότι αν δεν το κάνει υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος για τη χώρα.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου