Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Πληρωμή πρακτικής άσκησης ΙΕΚ

Πληρωμή πρακτικής άσκησης ΙΕΚ Πληρωμή πρακτικής άσκησης ΙΕΚ Πληρωμή πρακτικής άσκησης ΙΕΚ Ανακοίνωση εξέδωσε το ΙΝΕΔΙΒΙΜ σχετικά με την πληρωμή της πρακτικής άσκησης των σπουδαστών ΙΕΚ και καλεί όσους δικαιούχους δεν έχουν πληρωθεί και είχαν κάνει έναρξη πρακτικής κατά το έτος 2010 ( 2010 Α και 2010 Β εξάμηνο) να επικοινωνήσουν με το ΙΕΚ.

 Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ ενημερώνει τους δικαιούχους επιδότησης πρακτικής άσκησης (Αποφοίτους ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ) ότι μετά την επίσπευση της διαδικασίας πληρωμών, στις 30.09.2013 έγινε η πληρωμή των δικαιούχων των εξαμήνων 2010 Α & 2010 Β. 

Εκείνη την περίοδο ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ του ΙΝΕΔΙΒΙΜ οι λογαριασμοί οι οποίοι είτε ήταν
ανενεργοί, είτε αδρανείς, είτε είχαν μηδενικό υπόλοιπο ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ λόγω συγχώνευσης Τραπεζών. Αυτό είχε ως συνέπεια να μην πληρωθεί κανένας από τους δικαιούχους που ο λογαριασμός του είχε ένα από τα παραπάνω θέματα.

 Τον Νοέμβριο του 2013 και αφού δόθηκαν από το λογιστήριο οι δικαιούχοι οι οποίοι δεν κατέστη δυνατό να πληρωθούν, ζητήθηκαν μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος από όλα τα Δ.ΙΕΚ της χώρας να βρεθούν ΕΚ ΝΕΟΥ οι δικαιούχοι και να ανοίξουν ΝΕΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ τράπεζας είτε ΕΘΝΙΚΗΣ, είτε ALPHA. Αυτή είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, η οποία και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί από όλα τα Δ.ΙΕΚ της χώρας. 

Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ καλεί όσους δικαιούχους (Αποφοίτους Δημοσίων ΙΕΚ) δεν έχουν πληρωθεί και είχαν κάνει έναρξη πρακτικής ΜΟΝΟ κατά το έτος 2010 ( 2010 Α και 2010 Β εξάμηνο) να επικοινωνήσουν οι ίδιοι με το Δ.ΙΕΚ το οποίο ήταν αρμόδιο για την πρακτική τους άσκηση και να δώσουν νέα στοιχεία για τον τραπεζικό τους λογαριασμό (θα ενημερωθείτε από τα Δ.ΙΕΚ για τα ακριβή παραστατικά που χρειάζονται), καθώς κάποιοι δικαιούχοι δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστούν από κάποια Δ.ΙΕΚ. 

Θα συγκεντρωθούν και θα καταχωρηθούν τμηματικά όλα τα νέα στοιχεία από τα Δ.ΙΕΚ που ήδη έχουν αποστείλει αυτά τα στοιχεία και η αποδέσμευση του χρηματικού ποσού που αναλογεί στην αποπληρωμή του 2010 Ά εξαμήνου και 2010 Β εξαμήνου πρακτικής άσκησης αναμένεται να πραγματοποιηθεί τμηματικά και σε 2 με 3 δόσεις καθώς ο αριθμός των δικαιούχων είναι αρκετά μεγάλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου