Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Παλαιστινιακά Εδάφη Ανεβαίνει διαρκώς ο αριθμός των νεκρών στη Γάζα

Δέκα Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων επτά μέλη της ίδιας οικογένειας -3 γυναίκες και 4 παιδιά- σκοτώθηκαν το απόγευμα από αεροπορικό πλήγμα που κατέστρεψε ένα τριώροφο κτίριο στη συνοικία Νάσερ
Δεκαοκτώ Παλαιστίνιοι, στην πλειονότητα γυναίκες και παιδιά, σκοτώθηκαν σήμερα από ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με τις υπηρεσίες υγείας της κυβέρνησης της Χαμάς.

Δέκα Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων επτά μέλη της ίδιας οικογένειας -3 γυναίκες και 4 παιδιά- σκοτώθηκαν το απόγευμα από αεροπορικό πλήγμα που κατέστρεψε ένα τριώροφο κτίριο στη συνοικία Νάσερ, στο βόρειο τμήμα της πόλης της Γάζας, σύμφωνα με νέο απολογισμό των υπηρεσιών αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών.

Από άλλες δύο επιδρομές σκοτώθηκε ένας άνδρας στην Σετζαΐγια, μια συνοικία στο ανατολικό τμήμα
της πόλης της Γάζας, και άλλοι δύο στην Τζαμπαλίγια, στο βόρειο τμήμα της Γάζας.

Το πρωί είχαν σκοτωθεί έξι Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά. Την ίδια ώρα 7 άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα στο νότιο Ισραήλ από βλήματα που εκτοξεύτηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας, την ώρα που δύο ρουκέτες μεγάλου βεληνεκούς αναχαιτίστηκαν πάνω από το Τελ Αβίβ από ισραηλινό αντιπυραυλικό σύστημα.

Ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά από ρουκέτα στην περιοχή Σάαρ Χανεγκέβ, κοντά στα σύνορα με την Γάζα, σύμφωνα με τις ισραηλινές υπηρεσίες αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών.

Από άλλο βλήμα τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άνθρωποι στην Ασκελόν, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στα μέσα του απογεύματος τέσσερις από τους επιβάτες αυτοκινήτου που κυκλοφορούσε στην Οφακίμ, στο νότιο Ισραήλ, τραυματίστηκαν από ρουκέτα, πρόσθεσε η ισραηλινή αστυνομία.

Σήμερα το πρωί εξάλλου οι σειρήνες ήχησαν για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα στο Τελ Αβίβ, προκαλώντας πανικό στην πόλη αυτή και τα περίχωρά της.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι αντιπυραυλικό σύστημα Σιδηρούς Θόλος, το οποίο εγκαταστάθηκε χθες εκτάκτως, αναχαίτισε δύο ρουκέτες πάνω από το Τελ Αβίβ.

πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου