Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Γιατί δεν δημιουργείς και εσύ θέσεις εργασίας απλά με ένα ...νόμο σαν τον Alexis, κ. Σαμαρά;



Επισημοποιήθηκε στο Μ. Μαξίμου η επενδυτική πρωτοβουλία της Unilever. 

Πως και το επέτρεψε ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΜΕ;

Μετά τη συμφωνία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την COSCO και τη Hewlett-Packard, μια νέα επενδυτική πρωτοβουλία, αυτή τη φορά από τη Unilever ήρθε να φέρει «χαμόγελο» στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε συνάντηση του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά και του υπουργού Κ. Χατζηδάκη με εκπροσώπους της Unilever στο πρωθυπουργικό γραφείο, επισημοποιήθηκε η πρόθεση της πολυεθνικής εταιρείας να αρχίσει την παραγωγή των προϊόντων της στην Ελλάδα, δημιουργώντας έτσι νέες θέσεις εργασίας.


Σε δηλώσεις του, ο κ. Χατζηδάκης έκανε λόγο για ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία, με τη δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας και τόνισε πως η κυβέρνηση θα συνεχίσει ανάλογες προσπάθειες με στόχο την ανάπτυξη.

"Όπως έχει ξεκαθαρίσει ο Πρωθυπουργός, τώρα η προσοχή της κυβέρνησης συνολικά θα αφορά περισσότερο στον κρίσιμο τομέα της Ανάπτυξης. 
Δουλεύουμε με σχέδιο, με πρόγραμμα. 
Αφού εξασφαλίσουμε τη συμφωνία με την τρόικα που είναι το θεμέλιο για την προσπάθεια, πάνω σε αυτό το θεμέλιο μπορούμε να χτίσουμε, έτσι ώστε η Ελλάδα να περάσει πρώτα στο δρόμο της Ανάκαμψης και στη συνέχεια στο δρόμο της Ανάπτυξης", επισήμανε ο Κ. Χατζηδάκης.

Στις 27 Νοεμβρίου ο Α. Σαμαράς μεταβαίνει στο Κατάρ, ενώ, ήδη, από το Μέγαρο Μαξίμου προγραμματίζουν ταξίδια σε Κίνα και Ρωσία με στόχο την προσέλκυση επενδυτών. 
http://dexiextrem.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου