Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Απόλλων Σμύρνης-Καβάλα 1-0 – Άχρωμος, άνοστος, άγευστος ο ΑΟΚ

Απόλλων Σμύρνης-Καβάλα 1-0 – Άχρωμος, άνοστος, άγευστος ο ΑΟΚ
Ούτε σήμερα κατάφερε η Καβάλα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς ηττήθηκε με σκορ 1-0 στο Γεώργιος Καμάρας και παρέμεινε στους 12 βαθμούς.
Ο αγώνας, ο οποίος διεξήχθη σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της βροχής που έπεφτε μέχρι και λίγο πριν το πρώτο σφύριγμα, ξεκίνησε με τον Απόλλωνα να χάνει την πρώτη καλή ευκαιρία στο 3ο λεπτό, όταν ο Αποστολίδης απέκρουσε σωτήρια το φάουλ του Χιντζίδη. Η απάντηση της Καβάλας ήρθε στο 13′, όταν ο Μοκάκε μετά από πάσα του Χλωρού βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Κοτταρά, τον οποίο και πέρασε, ωστόσο το πλασέ του απέκρουσε με αυτοθυσία πάνω στην γραμμή ο Ιασωνίδης, ο οποίος και λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησε τραυματισμένος. Ο Απόλλωνας συνέχιζε να απειλεί την εστία του Αποστολίδη, την οποία και παραβίασε στο 25′, όταν και
ο Χιντζίδης (μετά από σέντρα του Τσιλιγκίρη από τα δεξιά και κακή έξοδο του Αποστολίδη), με δυνατό συρτό διαγώνιο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.
Η Καβάλα προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς, και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μοκάκε, με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα στην ρίζα του δεξιού δοκαριού του Κοτταρά.Η Καβάλα προσπάθησε να πάρει τα ηνία του αγώνα στην επανάληψη, ωστόσο αδυνατούσε να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ του Απόλλωνα, ο οποίος προσπάθησε να φτάσει στην επίτευξη του 2ου τέρματος με αντεπιθέσεις. Στο 67 ο Ποσίνκοβιτς, που είχε μπει σαν αλλαγή, σούταρε από το ημικύκλιο της περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κοτταρά, ενώ ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Μπρατσιάνι, μετά από κόντρες, κατέληξε στην αγκαλιά του Κοτταρά.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κοτταράς, Κωνστανίνου, Χιντζίδης (46′ Κρουσταλέλης), Δεληζήσης, Ιασωνίδης (18′ λ.τρ. Κύργιας), Τσεμπερίδης, Καμαρά, Τσιλιγκίρης, Διαμάντης, Κατσίκης (71′ Μανιάς), Καραμαλίκης.
ΚΑΒΑΛΑ: Αποστολίδης, Γελαδάρης, Παγώνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ενσαλίβα, Μοκάκε (85′ Οξύζογλου), Ντιέ, Χλωρός, Ντος Σάντος (54′ Ποσίνκοβιτς), Μπρατσιάνι (75′ Ντόσης).
Στα άλλα ματς της ημέρας:
Ηρακλής – Δόξα Δράμας 0-0
Ολυμπιακός Βόλου – Παναιτωλικός 0-0
Πιερικός – Καλλονή 1-1
Αναγέννηση Γιαννιτσών – Εθνικός Γαζώρου 0-1
Αναγέννηση Επανομής – Παναχαϊκή 1-1
Ηρακλής Ψαχνών – Βύζας Μεγάρων 2-1
Πανσερραϊκός – Θρασύβουλος 0-0
Εργοτέλης – Φωκικός 0-0
Καλλιθέα – Νίκη Βόλου 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου