Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Απόφαση για τη διαδικασία επιλογής και τοποθέτησης των Περιφερειακών Εποπτών Ποιότητας της Εκπαίδευσης

 

Πρόσκλησηενδιαφέροντος

1. Ο/Η Προϊστάμενος/η της ΓενικήςΔιεύθυνσηςΕκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και ΔευτεροβάθμιαςΕκπαίδευσης του ΥπουργείουΠαιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.) εκδίδειπρόσκλησηεκδήλωσηςενδιαφέροντος για την πλήρωση των θέσεων των ΠεριφερειακώνΕποπτών/τριώνΠοιότητας της Εκπαίδευσης, με την οποίακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ εςΣύμβουλοιΕκπαίδευσης που έχουν τα απαιτούμενα εκ του νόμουπροσόντα και προϋποθέσεις να συμμετάσχουν στη διαδικασίαεπιλογήςυποβάλλονταςαίτηση, εντός της προθεσμίας που προβλέπεται στη σχετική πρόσκλησηενδιαφέροντος, η οποία δεν μπορεί να είναιμικρότερη των δέκα (10) ημερών.

2. Η πρόσκλησηενδιαφέροντοςαναρτάται στην ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. και διαβιβάζεται στο Α.Σ.Ε.Π., προκειμένου να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του.

Άρθρο 2
Διαδικασίαυποβολήςαιτήσεων

1. Οι υποψήφιοι/εςυποβάλλουναίτηση για την πλήρωσηθέσεωνΠεριφερειακώνΕποπτών/τριώνΠοιότητας της Εκπαίδευσηςαποκλειστικά μέσω της ΕνιαίαςΨηφιακήςΠύλης (ΕΨΠ – gov.gr), και συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://epoptes.services.gov.gr/. Η ως άνωαίτησηέχειισχύ υπεύθυνηςδήλωσης του ν. 1599/1986 (Α’ 75).

2. Η αυθεντικοποίηση των υποψηφίων για την εισαγωγή στην πλατφόρμα της αίτησηςγίνεται με τη χρήσηΚωδικώνTAXISnet, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπό στοιχεία 3981 ΕΞ 2020 απόφαση του Υπουργού Επικρατείας «Παροχή ΥπηρεσίαςΑυθεντικοποίησηςΧρηστών oAuth2.0 σε Πληροφοριακά ΣυστήματατρίτωνΦορέων» (Β’ 762).

3. Ο/Η υποψήφιος/α, μετά την αυθεντικοποίηση του/ της κατά τα οριζόμενα στην ως άνωπαράγραφο στην πλατφόρμα, επιβεβαιώνει σε αυτήν τα ήδηπροσυμπληρωμέναστοιχεία και καταχωρίζειτόσο τα στοιχεία της οργανικής του θέσηςόσο και τα στοιχείαεπικοινωνίας.

4. Επιπλέον, δηλώνειυπεύθυνα, ότι:

α. δεν αποχωρεί υποχρεωτικά από την υπηρεσίαλόγωσυνταξιοδότησηςεντόςενός (1) έτουςαπό την ημερομηνίαλήξης της προθεσμίαςυποβολής των υποψηφιοτήτων,
β. δεν συντρέχουν στο πρόσωπό του τα κωλύματαεπιλογής της παρ. 11 του άρθρου 31 του ν. 4823/2021,
γ. επιτρέπει την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων.

5. Κατόπιν, ο/η υποψήφιος/α επισυνάπτει το βιογραφικό σημείωμά του/της και υποβάλει την αίτησή του/της.

6. Η ως άνωαίτησηαποστέλλεται στο Κεντρικό ΣυμβούλιοΕπιλογής και αντίγραφό της αποθηκεύεται στην προσωπική θυρίδα του/της αιτούντος/ουσας στην Ενιαία
Ψηφιακή Πύλη.

7. Η αίτησηφέρει τα χαρακτηριστικά ασφαλείας της παρ. 3 του άρθρου 27 του ν. 4727/2020 (Α’ 184) και συγκεκριμένα:

α. μοναδικό κωδικό αριθμό σε αλφαριθμητική μορφή και σε μορφή QR και
β. εγκεκριμένη ή προηγμένηηλεκτρονική υπογραφή του ΥπουργείουΨηφιακήςΔιακυβέρνησης.

8. Μετά τη λήξη της προθεσμίαςυποβολήςαιτήσεων δεν γίνονταιδεκτά συμπληρωματικά δικαιολογητικά.

9. Οι προϋποθέσεις και τα κριτήριαεπιλογήςπρέπει να συντρέχουνκατά τη λήξη της προθεσμίαςυποβολής των αιτήσεωνυποψηφιοτήτων.

10. Οι θέσεις των ΠεριφερειακώνΕποπτών/τριώνΠοιότητας της Εκπαίδευσηςκαταλαμβάνονταιαπό ΣύμβουλουςΕκπαίδευσης οι οποίοιεδρεύουν στην οικείαΠεριφερειακή ΔιεύθυνσηΠρωτοβάθμιας και ΔευτεροβάθμιαςΕκπαίδευσης. Οι ΣύμβουλοιΕκπαίδευσης των μελών του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) δεν δύνανται να υποβάλουναίτηση για επιλογή σε θέσηΠεριφερειακού ΕπόπτηΠοιότητας της Εκπαίδευσης.

Άρθρο 3
Κλήση των υποψηφίων σε συνέντευξη

1. Το Κεντρικό ΣυμβούλιοΕπιλογής, σε συνεδρίασή του που πραγματοποιείταιμέσα σε δέκα (10) ημέρεςαπό τη λήξη της προθεσμίαςυποβολής των υποψηφιοτήτωνορίζει τις ημερομηνίεςπρόσκλησης των υποψηφίων σε συνέντευξη. Στη συνέντευξηκαλούνταιέωςδύο (2) υποψήφιοι/εςαπό κάθεβαθμίδαεκπαίδευσης, οι οποίοι/εςσυγκεντρώνουν τον μεγαλύτεροαριθμό μονάδων στους αξιολογικούςπίνακεςεπιλογής.

2. Με ευθύνη του/της προέδρου η συνέντευξηηχογραφείται. Με την προσέλευση του/της υποψηφίου/ας στην αίθουσα για τη διεξαγωγή της συνέντευξης και την προσφώνηση του ονόματός του/της, τίθεται σε λειτουργία η διαδικασία της ηχογράφησης.

3. Η διαδικασία της ηχογράφησηςδιακόπτεται με το πέρας της συνέντευξης και πριν την αποχώρηση του/ της υποψηφίου/ας. Το προϊόνηχογράφησηςτηρείται ως ηχητικό αρχείο και φυλάσσεταιμαζί με τα πρακτικά του συμβουλίουεπιλογής.

4. Ο/Η Περιφερειακός/η Επόπτης/τριαΠοιότητας της Εκπαίδευσης και ο/η αναπληρωτής/τριά του/της προέρχονταιαπό διαφορετικέςβαθμίδεςεκπαίδευσης. Αν υποβληθούναιτήσειςαπό υποψηφίους/ες της μίαςμόνοβαθμίδαςεκπαίδευσης, στη διαδικασίαεπιλογήςσυμμετέχουν οι τέσσερις (4) υποψήφιοι/ες, οι οποίοι/εςσυγκεντρώνουν τον μεγαλύτεροαριθμό μονάδων στους αξιολογικούςπίνακεςεπιλογής.

5. Στις περιπτώσεις που οι υποψήφιοι/εςσυγκεντρώνουνίσοαριθμό μονάδων στους αξιολογικούςπίνακεςεπιλογής, λαμβάνονταιυπόψη: α) ο αριθμός των μονάδωνκατά σειρά στα κριτήρια των περ. α) έως δ) της παρ. 1 του άρθρου 32 του ν. 4823/2021 (Α’ 136), σύμφωνα με τα άρθρα 33 και 34 του ίδιουνόμου και, αν προκύπτει εκ νέουισοβαθμία, β) ο αριθμός των μονάδωνκατά σειρά στα υποκριτήρια των περ. α) έως δ) της παρ. 1 του άρθρου 32 του ν. 4823/2021, σύμφωνα με τα άρθρα 33 και 34 του ίδιουνόμου.

6. Υποψήφιοι/ες, οι οποίοι/ες δεν προσέρχονται στη συνέντευξηαποκλείονταιαπό την επιλογή.

Άρθρο 4
Κριτήριαεπιλογής

Κριτήριαεπιλογής των ΠεριφερειακώνΕποπτών/τριώνΠοιότητας της Εκπαίδευσηςείναι η επιστημονική – παιδαγωγική συγκρότηση, η διδακτική, η συμβουλευτική – καθοδηγητική και η διοικητική – υποστηρικτική εμπειρία. Κατά την επιλογή λαμβάνονται, ακόμα, υπόψη οι αξιολογικέςεκθέσεις του/της υποψηφίου/ας ως στελέχουςεκπαίδευσης ή εκπαιδευτικού της θητείας ή της αξιολογικήςπεριόδου, κατά περίπτωση, που προηγείται της διαδικασίαςεπιλογής.

Αν ο/η υποψήφιος/α έχειαξιολογηθεί και ως εκπαιδευτικός και ως στέλεχοςεκπαίδευσης, για την εφαρμογή της παρούσαςλαμβάνεταιυπόψη η αξιολόγησή του/της ως στελέχουςεκπαίδευσης.

Αν ο/η υποψήφιος/α έχειαξιολογηθεί ως εκπαιδευτικόςλαμβάνεταιυπόψη η επίδοσή του/της στις εκθέσειςαξιολόγησης των κριτηρίων Α1, Α2 και Β ή Α και Β, κατά περίπτωση, του Κεφαλαίου Γ’ του Μέρους Γ’ του ν. 4823/2021, κατά την τελευταίατετραετία πριν από την έναρξη της διαδικασίαςεπιλογής.

Ως προς την αξιολόγηση του κριτηρίου Β στη διαδικασίαεπιλογήςλαμβάνεταιυπόψη η επίδοση του/της εκπαιδευτικού στην πιο πρόσφατηαξιολογική έκθεση.

Κριτήριαεπιλογήςείναι, επίσης, η ικανότητα του/της υποψηφίου/ας να αναλαμβάνειπρωτοβουλίες, να επιδεικνύεισυνεργατική διάθεση και να επιλύειπροβλήματα, ιδίωςδιδακτικά, διοικητικά, οργανωτικά και λειτουργικά, η προσωπικότητα και η γενική συγκρότηση του/της υποψηφίου/ας, η συνεισφορά του/της στη δημιουργίακατάλληλουπαιδαγωγικού κλίματος, καθώς και η οργάνωση ή η συμμετοχή του/της στον σχεδιασμό και την υλοποίησηδράσεων.

Άρθρο 5
Διεξαγωγή της συνέντευξης των υποψηφίων

Η συνέντευξηπεριλαμβάνειπαρουσίασηαπό τον/ την υποψήφιο/α σχεδίουπροβληματισμού και δράσης, με αναφορά σε θέμαπαιδαγωγικού ενδιαφέροντος, και ερωτήσεις των μελών του συμβουλίουεπιλογής προς τον/την υποψήφιο/α.

Ειδικότερα, ο/η υποψήφιος/α προσέρχεται στην αίθουσα και παρουσιάζεισχέδιοπροβληματισμού και δράσης, με χρονική διάρκειαέωςδέκα (10) λεπτών της ώρας.

Στη συνέχεια τα μέλη του Συμβουλίουυποβάλλουνερωτήσεις στους υποψηφίους/ες που αφορούν στα κριτήριαεπιλογής.

Μετά την αποχώρηση του/ της υποψηφίου/ας από την αίθουσα των συνεδριάσεων, καταγράφεται η εξατομικευμένηκρίση του συμβουλίου για την αξιολόγησή του/της.

Άρθρο 6
Τήρησηπρακτικών

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο/η γραμματέας του συμβουλίουέχει την ευθύνη της τήρησης των πρακτικών της διαδικασίας.

Στο πρακτικό του συμβουλίουεπιλογήςαναφέρεταισυνοπτικά το περιεχόμενο της συνέντευξης, με μνεία της παρουσίασηςαπό τον/την υποψήφιο/α του σχεδίουπροβληματισμού και δράσης, καθώς και των ερωτήσεων που υποβλήθηκαναπό τα μέλη του συμβουλίου και των απαντήσεων που δόθηκαναπό τον/την υποψήφιο/α.

Περαιτέρω, στο πρακτικό καταγράφεται η εξατομικευμένηκρίση του συμβουλίου για την αξιολόγησηκάθευποψηφίου/ας, καθώς και η πρότασηεπιλογής και τοποθέτησης του/της Περιφερειακού/ης Επόπτη/ τριαςΠοιότητας της Εκπαίδευσης και του/της αναπληρωτή/τριας του/της.

Τέλος, στα πρακτικά μνημονεύεται η πρόσκληση των υποψηφίων στη συνέντευξη και η ημερομηνίαανάρτησής της στην ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., η προσέλευση των υποψηφίων με τη σειρά και την ώρα που έχουνκληθεί, καθώς και η λήξη των εργασιών.

Άρθρο 7 Τοποθέτηση

Ο/Η Περιφερειακός/η Επόπτης/τριά Ποιότητας της Εκπαίδευσης και ο/η αναπληρωτής/τρια του/της ορίζονται και τοποθετούνται με απόφαση του/της Προϊσταμένου/ ης της ΓενικήςΔιεύθυνσηςΕκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και ΔευτεροβάθμιαςΕκπαίδευσης του ΥπουργείουΠαιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.) που εκδίδεταιύστερααπό την πρόταση του Κεντρικού ΣυμβουλίουΕπιλογής, η οποίαδιαμορφώνεταιμετά την υποβολή του βιογραφικού σημειώματος και την συνέντευξη των υποψηφίωνενώπιον του Κεντρικού ΣυμβουλίουΕπιλογής.

Άρθρο 8
Πλήρωσηκενούμενωνθέσεων

Η πλήρωση των κενούμενωνθέσεωνγίνεται με απόφαση του/της Προϊσταμένου/ης της ΓενικήςΔιεύθυνσηςΕκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και ΔευτεροβάθμιαςΕκπαίδευσης, από τα πρόσωπα που συμμετείχαν στη διαδικασίαεπιλογής, σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 38 του ν. 4823/2021.

Άρθρο 9 Θητεία

Η επιλογή και τοποθέτηση των ΠεριφερειακώνΕποπτών/τριώνΠοιότητας της Εκπαίδευσηςγίνεται για τετραετή θητεία, η οποίαξεκινά με την τοποθέτησή τους και λήγει την 31η Ιουλίου του τέταρτουέτους που ακολουθεί την επιλογή τους, με την προϋπόθεσηότιδιατηρούν την ιδιότητα του/της ΣυμβούλουΕκπαίδευσης.

Η επιλογή και τοποθέτηση στις κενούμενεςθέσειςγίνεται για το υπόλοιπο της θητείαςαυτής.

Οι τοποθετούμενοι/ες σε κενές ή κενούμενεςθέσεις, σύμφωνα με το πρώτο και δεύτεροεδάφιο, εξακολουθούν να ασκούν τα καθήκοντά τους και μετά από τη λήξη της θητείας τους μέχρι την ανάληψηυπηρεσίας των νέωνστελεχών.

Άρθρο 10
Ζητήματαπροστασίαςδεδομένωνπροσωπικού χαρακτήρα

1. Για τους σκοπούςεφαρμογής της παρούσας το Κεντρικό ΣυμβούλιοΕπιλογήςεπιτελεί ρόλοΥπευθύνουΕπεξεργασίαςαπό κοινού με το ΥπουργείοΠαιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (ΥΠΑΙΘΑ), σύμφωνα με το άρθρο 4 περ. 7 και το άρθρο 26 του Γενικού Κανονισμού για την ΠροστασίαΔεδομένων (Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 27ης Απριλίου 2016 (L 119), Γ.Κ.Π.Δ.) και τον ν. 4624/2019 (Α’ 137).

Η ανώνυμηεταιρεία του ελληνικού Δημοσίου με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ Α.Ε.» και διακριτικό τίτλο «ΕΔΥΤΕ ΑΕ» ορίζεται ως Εκτελούσα την επεξεργασία, κατά την έννοια του άρθρου 4 περίπτωση 8 του ΓΚΠΔ. Αμφότεροιοφείλουν να τηρούνόλες τις υποχρεώσεις που απορρέουναπό τον Γενικό Κανονισμό για την ΠροστασίαΔεδομένων (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016, καθώς και τις διατάξεις του ν. 4624/2019 (Α’ 137).

Η επεξεργασία των προσωπικώνδεδομένωναπό την ΕΔΥΤΕ ΑΕ διέπεταιαπό ΜνημόνιοΣυνεργασίας που καταρτίζεταιμεταξύ του ΥΠΑΙΘΑ και της ΕΔΥΤΕ ΑΕ, σύμφωνα με το άρθρο 28 του Γ.Κ.Π.Δ.

Κατά την επεξεργασία των δεδομένωνλαμβάνονται τα απαραίτητατεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφάλειααυτών και τα οποίααναφέρονταιαναλυτικά στο Μνημόνιο που θα συναφθεί κατά τα ανωτέρω.

2. Στο ΥΠΑΙΘΑ λειτουργεί υπηρεσίααπομακρυσμένηςυποστήριξης (helpdesk), με σκοπό την παροχή πάσηςφύσεωςβοήθειας στους υποψηφίουςτόσοκατά την υποβολή της αίτησής τους, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 2 της παρούσαςόσο και την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Το αρμόδιοτμήμα της ΓενικήςΔιεύθυνσηςΕκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και ΔευτεροβάθμιαςΕκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘΑ επεξεργάζεταιεκείνα τα προσωπικά δεδομένα που είναιαπαραίτητα για την παροχή της ως άνωυπηρεσίας.

Στην περίπτωσηαυτή, το ΥΠΑΙΘΑ φέρει την ιδιότητα του ανεξάρτητουΥπεύθυνουΕπεξεργασίας.

Το ΕΔΥΤΕ παρέχειυπηρεσίααπομακρυσμένης
υποστήριξης (helpdesk) δευτέρουεπιπέδου, με σκοπό την παροχή τεχνικήςυποστήριξηςαποκλειστικά για προβλήματατεχνικήςφύσεως, προς το πρώτοεπίπεδουποστήριξης του ΥΠΑΙΘΑ.

Το ΥπουργείοΨηφιακήςΔιακυβέρνησηςορίζεται ως υπεύθυνοςεπεξεργασίας, κατά την έννοια της περ. 7 του άρθρου 4 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικώνπροσώπωνέναντι της επεξεργασίας των δεδομένωνπροσωπικού χαρακτήρα (ΓενικόςΚανονισμός για την ΠροστασίαΔεδομένων – ΓΚΠΔ), για τους σκοπούς της λειτουργίας της εφαρμογής της παρούσας.

3. Το ΥπουργείοΨηφιακήςΔιακυβέρνησηςέχει την υποχρέωσηλήψης και διαρκούςτήρησης των κατάλληλων και αναγκαίωντεχνικών και οργανωτικώνμέτρωνασφάλειας των διακινούμενωνδεδομένων, πληροφοριών και εγγράφων και κατ’ ελάχιστον, της καταγραφής και παρακολούθησης των προσβάσεων, της διασφάλισηςιχνηλασιμότητας και της προστασίας των διακινούμενωνδεδομένωναπό κάθεπαραβίαση, καθώς και από σκόπιμη ή τυχαίααπειλή.

4. Τα δεδομέναπροσωπικού χαρακτήρα τα οποίατυγχάνουνεπεξεργασίαςπεριορίζονται στα απολύτωςαπαραίτητα, προκειμένου να υλοποιηθούν οι διατάξεις της παρούσης και της σχετικήςνομοθεσίαςεπί τη βάσει της οποίαςεκδίδεται και αφορούν στα πρόσωπα που υπάγονταισύμφωνα με το άρθρο 1 στο πεδίοεφαρμογής της παρούσας.

5. Τα δεδομέναπροσωπικού χαρακτήρα που υποβάλλονται σε επεξεργασίαπέραν των δεδομένων που περι- λαμβάνονται στα έγγραφα και λοιπά δικαιολογητικά που υποβάλουνοι υποψήφιοι/εςσύμφωνα με το άρθρο 2 και τα δεδομένα που συλλέγονταικατά τη διεξαγωγή της συνέντευξης (πρακτικά και ηχητικό αρχείοσυνέντευξης), είναι:

α) το όνομα,
β) επώνυμο,
γ) ο Α.Μ. εκπαιδευτικού,
δ) βαθμίδαεκπαίδευσης,
ε) κλάδοςεκπαιδευτικού,
στ) ΑριθμόςΦορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.),
ζ) ΔιεύθυνσηΕκπαίδευσηςόπουεδρεύουν τα πρόσωπα του άρθρου 1 της παρούσας και
η) Περιφερειακή ΔιεύθυνσηΕκπαίδευσης στην οποίαεδρεύουν τα πρόσωπα του άρθρου 1 της παρούσας και υποβάλλουναίτηση για πλήρωση της θέσηςΠεριφερειακού Επόπτη/τριαςΠοιότητας της Εκπαίδευσης.

6. Σκοπός της επεξεργασίας των δεδομένωνπροσωπικού χαρακτήραείναι η υλοποίηση της διαδικασίαςεπιλογής και τοποθέτησης των ΠεριφερειακώνΕποπτών/ τριώνΠοιότητας της Εκπαίδευσης της παρούσαςκαθώς και κάθεσταδίου που προηγείται και έπεταιαυτής, όπωςαυτή προβλέπεται στις διατάξεις του ν. 4823/2021 και της παρούσας.

7. Το σύνολο των προσωπικώνδεδομένων που περιλαμβάνονται στις αιτήσεις των υποψηφίων και στα συνυποβαλλόμεναδικαιολογητικά και/ή συλλέγονταικατά τη διεξαγωγή της συνέντευξης των υποψηφίωνδιατηρούνται για χρονικό διάστημαοκτώ (8) ετώνμετά το τέλος του έτουςεντός του οποίουτοποθετήθηκεοριστικά ο/η αντίστοιχος/η Περιφερειακός/η Επόπτης/τριαΠοιότητας της Εκπαίδευσης.

Άρθρο 11
Μεταβατικέςδιατάξεις

Κατά την πρώτηεφαρμογή της παρούσαςαπόφασης:

α) Το κριτήριο της αξιολόγησης των υποψηφίων, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 32 του ν. 4823/2021  (αξιολόγηση) δεν λαμβάνεταιυπόψη.
β) Η πρόσκληση ενδιαφέροντος της παρ. 1 του άρθρου 1 εκδίδεταιεντόςτριών (3) μηνών από την έναρξηισχύος της παρούσας.
γ) Οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στη διαδικασίαεπιλογήςυποβάλλονται, εντόςείκοσι (20) ημερώναπό την έκδοση της σχετικήςπρόσκλησηςενδιαφέροντος και
δ) Η ανάληψηυπηρεσίας των ΠεριφερειακώνΕποπτών/τριώνΠοιότητας της Εκπαίδευσηςπραγματοποιείται το αργότεροεντόςτριών (3) εργασίμωνημερώναπό την κοινοποίηση της απόφασηςτοποθέτησής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου