Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Γιάννης Πασχαλίδης Υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία : Η ΘΑΣΟΣ ΩΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ


Η ΘΑΣΟΣ ΩΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
Το πανέμορφο νησί της Θάσου αποτελεί την αιχμή του δόρατος όσον αφορά την τουριστική ανάπτυξη του Νομού μας. Επίσης, τα εξαιρετικής ποιότητας θασίτικα αγροτικά προϊόντα, ιδίως η πολύτιμη θασίτικη ελιά, προσελκύουν το ενδιαφέρον των αγορών, εγχώριων και διεθνών. Παρά ταύτα, οι κάτοικοι της Θάσου έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με προκλήσεις, μια εκ των σημαντικότερων αυτή της συγκοινωνίας.
Από την ανάδειξη μου στο βουλευτικό αξίωμα έως σήμερα, έθεσα ως μία από τις προτεραιότητες μου την αποτελεσματικότερη εκπροσώπηση των κατοίκων της Θάσου μέσω της εντατικοποίησης των συγκοινωνιών και της βελτίωσης των υποδομών, αλλά και της προώθησης των τοπικών προϊόντων της!
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ μου που εκφράστηκε έμπρακτα με:
·         Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Ναυτιλίας και Αιγαίου και έγκριση της ανάπλασης του λιμανιού στον Λιμένα.

·         Συνεχείς παρεμβάσεις στο Υπουργείο Ναυτιλίας & Αιγαίου και ομιλίες στο Σ.Α.Σ. για την αύξηση των δρομολογίων Καβάλας — Πρίνου και Κεραμωτής — Λιμένα.
·         Ενέργειες για την εισαγωγή και τρίτης ναυτιλιακής που άλλαξε τα δεδομένα προς όφελος των κατοίκων του νησιού. Ενδεικτικά, αυξήθηκαν τα δρομολόγια με αποτέλεσμα να διπλασιαστεί ο αριθμός των ναυτεργατών και να μειωθούν οι τιμές των εισιτηρίων.
·         Έγκριση σύμβασης και ανάθεσης του Υποέργου ”Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων των οικισμών Ποτού και Λιμεναρίων Δήμου Θάσου” και  της Πράξης ” Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Ποτού - Λιμεναρίων Θάσου- Δίκτυα Αποχέτευσης".
·         Πρόταση δημιουργίας Πυροσβεστικού Κλιμακίου και Παραρτήματος ΕΚΑΒ στη Θάσο.
·         Επίσκεψη Κλιμακίου Ιαπωνικής Πρεσβείας, του Ιάπωνα Πρέσβη και Έλληνα επιχειρηματία, δραστηριοποιούμενου στην Ιαπωνία με σκοπό την προώθηση ελληνικών αγροτικών προιόντων, ιδιαιτέρως της ελιάς «θρούμπας».
·         Επίσκεψη κ. Μαγιάτη, Επίκουρου Καθηγητή Τμήματος Φαρμακευτικής Σχολής ΕΚΠΑ, και ανακοίνωση έρευνας που αναδεικνύει την ελιά της Θάσου στις καλύτερες του κόσμου.
·         Συνεργασία με το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο για την καταπολέμηση των μυκήτων που προκάλεσαν την καταστροφή του καρπού της ελιάς.
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ μου θα συνεχίσει να είναι και στις 8 Ιουλίου η διεκδίκηση, σε συνεργασία με τους αρμόδιους τοπικούς φορείς, χρηματοδότησης περισσότερων και καίριων έργων υποδομής με το βλέμμα στραμμένο στη περαιτέρω ανάπτυξη του Νησιού μας, της Θάσου.
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ… ΕΣΕΙΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου