Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ, συνεχίζουμε δυναμικά, στα βόρεια της Αθήνας!



ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ #MeTiNiki
image
Υποψήφια στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας
Στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου 2019, θα είμαι υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο ψηφοδέλτιο του Βορείου Τομέα της Β' Αθήνας.
Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, γιατί πιστεύω στη δύναμη της συμμετοχής, στην αξία της προσφοράς και στις δυνατότητες της χώρας μας. Οι προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας αποτελούν τη μόνη ευκαρία, και συνάμα εγγύηση, ότι η Ελλάδα θα γυρίσει πραγματικά σελίδα. Με σταθερότητα, αποτελεσματικότητα και προοπτική. Για να απελευθερώσουμε τις παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας, με στοχευμένες και συνεκτικές παρεμβάσεις στην οικονομία, θεσμικές τομές και αποκατάσταση αισθήματος ασφάλειας για όλους.
Ζητώ τη στήριξή σας, για να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις προς την κατεύθυνση αυτή. Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό και τον πολίτη στην πρώτη γραμμή, να προχωρήσουμε ενωμένοι!
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για εμένα.
***
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
1.7
Σας προσκαλούμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση,
τη Δευτέρα 1η Ιουλίου και ώρα 8 το βράδυ στο Δημοτικό Γυμναστήριο Σπύρος Λούης, Βασιλίσσης Όλγας 12, δίπλα στο σταθμό ΗΣΑΠ Μαρούσι.
Θα χαρούμε να σας δούμε όλους και όλες εκεί!
***
ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ
Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, για μια πιο φωτεινή Ελλάδα!
image
Στο Μαρούσι, με επίκεντρο την ασφάλεια στην καθημερινότητα
Στο Μαρούσι συναντηθήκαμε με εργαζόμενους της αστυνομίας, καταγράψαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και συζητήσαμε πιθανές λύσεις. Για τη Νέα Δημοκρατία, η ασφάλεια, δικαίωμα κάθε πολίτη, αποτελεί αυτονόητη προϋπόθεση ελευθερίας και δημοκρατίας. Προτεραιότητά μας ο περιορισμός της εγκληματικότητας, η κατάργηση καταστροφικών νόμων που έστειλαν μήνυμα ανοχής στην ανομία και παραβατικότητα, η αναδιοργάνωση και ενδυνάμωση των σωμάτων ασφαλείας. Έγκαιρη και καθολική εφαρμογή του νόμου, χωρίς εκπτώσεις και παραχωρήσεις. Εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο της επίσκεψής μας.
pendeli
Σε Πεντέλη και Μελίσσια, αναδεικνύοντας τον εθελοντισμό και την προστασία του περιβάλλοντος
Στην Πεντέλη και στα Μελίσσια συνομιλήσαμε με κατοίκους και επισκεφτήκαμε το Σύνδεσμο Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού. Μιλήσαμε για τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος, για δράσεις πρόληψης φυσικών καταστροφών, αλλά και για την αξία του εθελοντισμού. Η Πολιτεία οφείλει να δώσει κίνητρα και αναγνώριση, να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει τους πολίτες από νεαρές ηλικίες, να μυήσει τα παιδιά στην αξία της κοινωνικής προσφοράς. Εδώ μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο.
image
Στο Χολαργό, σε ανοιχτή επικοινωνία με το μικρομεσαίο επιχειρηματία
Τα τελευταία χρόνια οι επιχειρήσεις επλήγησαν πολύ. Η ενθάρρυνση των επενδύσεων, μία φορολογία που ευνοεί την παραγωγικότητα και ένα κράτος που στηρίζει την επιχείρηση είναι πρώτες προτεραιότητες για τη Νέα Δημοκρατία. Μια οικονομία που αναπτύσσεται εξασφαλίζει περισσότερο εισόδημα για όλους, δημιουργεί νέες και ποιοτικές θέσεις εργασίας και δίνει ευκαιρίες στους νέους. Εδώ το βίντεο μέρους της συζήτησης.
image
Κοντά στους νέους στα Βόρεια
Οι νέοι αντιμετωπίζουν ολοένα και περισσότερες προκλήσεις, τόσο στην αγορά εργασίας όσο και στην εκπαιδευτική διαδικασία. Στη συνάντησή μας, μας απασχόλησαν μεταξύ άλλων, οι πολιτικές επιμόρφωσης και επανειδίκευσης, η διαχείριση της γνώσης και η αριστεία ως στάση ζωής. Εδώ αποσπάσματα από τη συζήτησή μας.
***
ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ
64310547 2300677980174000 1862682047319900160 n
ΤΑ ΝΕΑ - άρθρο με τίτλο "Ένας κόσμος ανάποδα και η αναζήτηση της κανονικότητας"
caller
THE CALLER - μία προσωπική συνέντευξη στην Ειρήνη Αρβανίτη
real
Real fm - με το Νίκο Χατζηνικολάου
***
ΔΗΛΩΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
65317061 2306406299601168 7635278106445479936 n
Έλα και εσύ μαζί μας!
Δήλωσε τώρα εθελοντής σε έναν ωραίο αγώνα!
Στο info@nikikerameus.gr και στο 210-3640375, μπορείς να συστρατευθείς #MeTiNiki και να βοηθήσεις να αλλάξουμε μαζί πολιτική σελίδα στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου