Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΙΕΠ: Οδηγίες αντιμετώπισης προβλημάτων της Τράπεζας Θεμάτων



Στις περιπτώσεις που διαπιστώνεται υπερβολικός φόρτος στο σύστημα διαχείρισης της ΤΘΔΔ (http://exams-repo-mis.cti.gr/), για να αποφευχθεί η καθυστέρηση στην παραλαβή των θεμάτων από τα σχολεία που έχουν δηλώσει εξεταζόμενο μάθημα τις συγκεκριμένες ώρες, το σύστημα θα κληρώνει αυτόματα τα θέματα και θα αποστέλλει τους σχετικούς συνδέσμους, στο δηλωθέν e-mail του σχολείου.
Εφόσον το σχολείο απαιτήσει και 2η κλήρωση θα μπορεί να την κάνει μέσα από το σύστημα. Σε κάθε περίπτωση το σχολείο θα μπορεί να ταυτοποιήσει τα θέματα που του έχουν κληρωθεί στην πρώτη κλήρωση, τα οποία μετά την κλήρωση θα είναι συνεχώς διαθέσιμα στο δικό του σύστημα
κληρώσεων. Για κάθε Τεχνικό πρόβλημα, παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε την επιλογή «Τεχνική Υποστήριξη».
Για τις Οδηγίες Κλήρωσης Θεμάτων: http://exams-repo-mis.cti.gr/odigies.pdf
Προσοχή!! Η διανομή των θεμάτων: http://exams-repo.cti.gr/
Έγγραφο του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής που στάλθηκε προς όλα τα Λύκεια, ενώ δίνονται οι ακόλουθες οδηγίες:
«Εφόσον παραστεί ανάγκη, μπορεί να υπάρξει αναβολή της εξέτασης ενός μαθήματος, μέσω της σχετικής επιλογής στο σύστημα και με την απαραίτητη αιτιολόγηση, και με την προϋπόθεση ότι δεν έχει προηγηθεί κλήρωση θεμάτων του εξεταζόμενου μαθήματος».
Α.Η κλήρωση των θεμάτων του εκάστοτε εξεταζόμενου μαθήματος από την Τράπεζα Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας γίνεται υποχρεωτικά από το Διευθυντή της Σχολικής Μονάδας παρουσία των διδασκόντων του εξεταζόμενου μαθήματος.
Β. Τυχόν δεύτερη κλήρωση θεμάτων εξεταζόμενου μαθήματος θα πρέπει να διεξάγεται το αργότερο εντός 30 λεπτών από την πρώτη κλήρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου