Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Μήνυμα του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Α.Μ.-Θ. Σάββα Μελισσόπουλου για τις πανελλαδικές εξετάσεις «Ψυχραιμία, μεθοδικότητα και εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, με δύναμη ότι οι κόποι σας θα ανταμειφθούν»

Ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Σάββας Μελισσόπουλος, απευθύνει μήνυμα σε όλους τους μαθητές που μπαίνουν σήμερα στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων:
Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές
Άλλη μια σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της και η σκέψη όλων μας, γονιών και καθηγητών, είναι στραμμένη προς εσάς, τους υποψήφιους των Πανελλαδικών
Εξετάσεων.
Σίγουρα, η κούραση και η αγωνία είναι μεγάλη, όμως μέσα από αυτή τη δοκιμασία θα ανοίξει για όλους εσάς ένα νέο κεφάλαιο ζωής, το οποίο θα σηματοδοτεί και τη δικαίωση των δικών σας προσπαθειών.
Να θυμάστε πάντα ότι σημασία έχει, όχι μόνο ο προορισμός, αλλά το ταξίδι στη ζωή μας, γεγονός που σημαίνει ότι τίποτα δεν τελειώνει ύστερα από αυτές τις εξετάσεις. Αντίθετα, με τις γνώσεις και τις εμπειρίες που αποκτήσατε όλα αυτά τα χρόνια είστε έτοιμοι ο καθένας και η καθεμία από εσάς να κτίσετε το δικό σας μέλλον, αλλά και το μέλλον της πατρίδας μας.
Σας ζητώ και σας εύχομαι να προσέλθετε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις με ψυχραιμία, μεθοδικότητα και εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, με δύναμη και με σιγουριά ότι οι κόποι σας θα ανταμειφθούν.
Τις θερμότατες ευχές μου για Καλή Επιτυχία.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου