Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

O Τσίπρας ράβει πρωθυπουργικό… αμπέχωνο


Ακόμη μια πρόβλεψη, από αυτές που πέφτει συνήθως μέσα, έκανε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος πρόβλεψε ότι στις 25 Μαΐου ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα. Δεν απέκλεισε δε το ενδεχόμενο της προκήρυξης εθνικών εκλογών, κάτι που είχε κάνει τουλάχιστον 3- 4 φορές τον τελευταίο χρόνο. Μάλιστα, από πέρυσι, την επόμενη των εκλογών ο κ. Τσίπρας προέβλεπε εκλογές, ραγδαίες εξελίξεις, επανάσταση στους δρόμους, ότι ο λαός θα διώξει τον Σαμαρά και άλλα τέτοια αστεία.
Έτσι και σήμερα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει πρώτος στις Ευρωεκλογές του Μαΐου οι οποίες θα αποτελέσουν ορόσημο και θα σηματοδοτήσουν μια ελπιδοφόρα αλλαγή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είπε οι έρχονται οι ευρωεκλογές χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών και υπογράμμισε ότι θα καταγράψουν τους πραγματικούς συσχετισμούς στον λαό. «Αυτός
είναι ο λόγος που επικρατεί νευρικότητα και αμηχανία στην κυβέρνηση γιατί τον Μάη τα φώτα σβήνουν για τη μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά -Βενιζέλου», δήλωσε ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας ωστόσο πως το θέμα «δεν είναι μόνο να φύγει η κυβέρνηση Σαμαρά, αλλά και ο τρόπος της, δηλαδή ποια θα είναι η έκταση της ήττας» και ζήτησε την στήριξη των πολιτών για μια μεγάλη πλειοψηφία στη Βουλή προκειμένου να αναχαιτιστεί η ανθρωπιστική κρίση στη χώρα.
Προφανώς ο κ. Τσίπρας δε βλέπει τις δημοσκοπήσεις ή δεν ξέρει να διαβάζει. Άλλωστε, είναι γνωστός για τις… κοπάνες του από το σχολείο. Έχουν γίνει δεκάδες γκάλοπ τον τελευταίο χρόνο, που ήταν ο χειρότερος οικονομικά και κοινωνικά για την Ελλάδα και μόλις και μετά βίας ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα σε 3-4. Βέβαια, θα πει κανείς ότι στις Ευρωεκλογές ο κόσμος ψηφίζει πιο ελεύθερα, επομένως, δεν θα ψηφίσει τα μεγάλα κόμματα. Όμως, γιατί να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ; Δεν ξέρει ότι έτσι δυναμώνει το γιαλαντζί ΠΑΣΟΚ;
Επίσης, ακόμη και πρώτο κόμμα να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί πρέπει να πέσει η κυβέρνηση; Αν μάλιστα έχει λυθεί το πρόβλημα του ελληνικού χρέους με μια καλή κι έντιμη λύση που θα βγάζει την Ελλάδα από τα μνημόνια και θα αποκαθιστά μέρος των αδικιών, γιατί ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να ράβει από τώρα κοστούμια πρωθυπουργού; Ή καλύτερα για την περίπτωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ το σωστότερο θα ήταν πρωθυπουργικά… αμπέχωνα.
 antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου