Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ο.Λ.Μ.Ε. : Καταγγέλλουμε την αντιδημοκρατική – αυταρχική στάση του περιφερειάρχη εκπαίδευσης Γ. Κουμέντου - Συμπεριφέρεται ως λεγεωνάριος - Ζητάμε την άμεση απομάκρυνσή του

Ερμού & Κορνάρου 2
ΤΗΛ: 210 32 30 073 – 32 21 255
FAX: 210 32 27 382
email:olme@otenet.gr
www.olme.gr        Αθήνα, 6/10/11

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ καθώς και εκπαιδευτικοί που συγκεντρωθήκαμε στα γραφεία της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπαίδευσης Αττικής στην Αθήνα, καταγγέλλουμε την αντιδημοκρατική – αυταρχική στάση του περιφερειάρχη εκπαίδευσης Γ. Κουμέντου.
Συγκεκριμένα ο τελευταίος αρνήθηκε να συζητήσει με την αντιπροσωπεία των εκπαιδευτικών, κάλεσε τα ΜΑΤ και κλείδωσε το γραφείο του προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο τα συνδικαλιστικά όργανα, αλλά και το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας. Ο διορισμένος κ. Γ. Κουμέντος εξοφλεί γραμμάτια της τοποθέτησής του. Κλείνει σχολεία, μετακινεί εκπαιδευτικούς, δημιουργεί τμήματα με μεγάλο αριθμό μαθητών. Συμπεριφέρεται ως λεγεωνάριος και καθόλου ως Δάσκαλος.
Ζητάμε την άμεση απομάκρυνσή του ως παντελώς ακατάλληλου για τη θέση που κατέχει. Καταγγέλλουμε την παρουσία των ΜΑΤ και την ανοίκεια στάση του Γ. Κουμέντου.
Δηλώνουμε ότι θα υπερασπίσουμε με κάθε τρόπο τη Δημόσια Παιδεία και τη σταθερή εργασία.
Η τρομοκρατία δεν μας φοβίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου