Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΣΟΚ:Συνεργάτες του Άκη υπαγόρευσαν στον Τσίπρα

ΠΑΣΟΚ:Συνεργάτες του Άκη υπαγόρευσαν στον Τσίπρα Nέο σχόλιο εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ επί της απάντησης του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των ναυπηγείων Σκαραμαγκά. "Εξαιρετικά αποκαλυπτική είναι πράγματι η απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στο σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ για την ερώτηση του κ. Τσίπρα σε σχέση με τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά" , τονίζει η Χαριλάου Τρικούπη.

"Αποκαλύπτεται ότι την ερώτηση του κ. Τσίπρα την έχουν προφανώς υπαγορεύσει οι συνεργάτες του
κ. Τσοχατζόπουλου που στεγάζει πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ", αναφέρει χαρακτηριστικά το ΠΑΣΟΚ.

Αποκαλύπτεται πλέον, συνεχίζει  η ανακοίνωσή του, "ότι οι παρεμβάσεις του κ. Τσίπρα σε σχέση με τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά υπερασπίζονται τις αρχικές αμαρτωλές συμβάσεις. Φτάνει στο σημείο ο κ. Τσίπρας να υπερασπιστεί τα αντισταθμιστικά οφέλη ως αγωγό δωροδοκιών"

"Αν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μιλήσουμε για τη σύμβαση του 2010 και τον σχετικό νόμο που ψήφισε η Βουλή και εκτέλεσε η Κυβέρνηση καθώς και για το τι μεσολάβησε μετά, μπορούμε να το κάνουμε στη Βουλή με κάθε λεπτομέρεια.Αυτό που είναι ενδιαφέρον πάντως, είναι ότι το 2010 ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή και στην Ολομέλεια δεν έθεσε κανένα από τα θέματα αυτά, τα οποία τώρα θέτει οψίμως, σε αντίθεση με τους εργαζόμενους και δίνοντας την εντύπωση ότι εφάπτεται  με πολύ ύποπτους επιχειρηματικούς κύκλους", καταλήγει το ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου