Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Κοίτα ποιος μιλάει!

ΓΑΠ καστελοριζοΤελικα ζωντανεύουν  οι νεκροί. Αφού σήμερα είχαμε την  νεκρανάσταση του κορυφαίου πολιτικού πτώματος της τελευταίας περιόδου .
Ο λόγος για τον  «τουρίστα» ΓΑΠ, ο οποίος κάπου ανάμεσα στην άδεια για νέο ταξίδι στο εξωτερικό που αιτήθηκε προχθές από την Βουλή , φαίνεται να διαθέτει το περίσσευμα πολιτικού θράσους, και να «κατακεραυνώνει» μέσα από ανακοίνωση του την κυβέρνηση για το ζήτημα των ψηφιακών αδειών των καναλιών.
Η οποία βεβαίως και κάνει άθλια δωράκια σε χρεοκοπημένους νταβατζήδες, όπως έχει επισημάνει (και έχει καταγγείλει) εδώ και πολύ καιρό ο Lykavitos.gr.
Αλλά κοίτα ποιος μιλάει!
Ο ΓΑΠ, ο άνθρωπος που για περισσότερο από 20 χρόνια ως υπουργός και στην συνέχεια ως
πρωθυπουργός, ήταν το αγαπημένο «παιντί» της Διαπλοκής.
Που «σπρώχτηκε» όσο κανείς άλλος Έλληνας πολιτικός, από τις συμμορίες των Νταβατζήδων για να κερδίσει την πρωθυπουργία.
Ο πολιτικός που δεχόταν από την πίσω πόρτα του Μαξίμου, την αφρόκρεμα της Διαπλοκής και του Τραπεζικού κατεστημένου και έκανε μυστικές συμφωνίες  μαζί τους.
Και όταν στην συνέχεια οι Νταβατζήδες  τον «αδειάσανε»-όπως κάνουνε πάντα με τους πολικούς φελούς – τους  κατήγγειλε και γελάγανε μαζί του και οι πέτρες.
Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε.
Όπως και το ότι η εικόνα που ήδη έχει αποτυπώσει η ιστορία για τον ΓΑΠ, είναι η θλιβερή σκηνή στο Καστελόριζο, που σήμανε και την εκκίνηση του εφιάλτη που ζούμε τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου