Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Δένδιας: Σενάρια συνωμοσίας επιπέδου… καφενείου από τον ΣΥΡΙΖΑ

newego_LARGE_t_1101_54257727«Για μία ακόμη φορά η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να άγεται και να φέρεται από τις ποικιλώνυμες συνιστώσες της, με αποτέλεσμα άλλα να διαψεύδει τη μία ημέρα και άλλα να υποστηρίζει την άλλη!» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, με αφορμή τα όσα λέγονται περι παρακολούθησης πολιτικών κομμάτων από τ ην ΕΥΠ.
«Είναι σαφές ότι ζήτημα παρακολουθήσεων πολιτικών κομμάτων από την ΕΥΠ και υποκλοπών συνομιλιών τους δεν υπάρχει. Υπάρχουν άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου και έρευνες από την
αντιτρομοκρατική υπηρεσία για παράνομες ενέργειες μελών της Χρυσής Αυγής, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα», σναφερει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο.
«Είναι παράλληλα προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, κατεχόμενος από αντιπολιτευτικό οίστρο, υιοθετεί απίστευτα σενάρια συνομωσίας. Καλούμε λοιπόν και πάλι την ηγεσία του να επανέλθει στη σοβαρότητα και εάν διαθέτει οιοδήποτε στοιχείο να το καταθέσει στις δικαστικές αρχές. Σε διαφορετική περίπτωση, ας σταματήσει να συμπράττει σε συζήτηση «καφενειακού» επιπέδου που εκθέτει όλους τους συμμετέχοντες σε αυτήν», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου