Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Χωρίς παρατράγουδα η παρέλαση στη Καβάλα για την 28η Οκτωβρίου video

Χωρίς παρατράγουδα η παρέλαση στη Καβάλα για την 28η ΟκτωβρίουΣε μία ζεστή και ηλιόλουστη μέρα, γιορτάστηκε σήμερα η επέτειος του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου και η μνήμη των πεσόντων ηρώων της πατρίδας μας. Η καθιερωμένη παρέλαση που ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και με αίσθημα υπερηφάνιας για τους ήρωες του 40. Τα πράγματα ήταν πολύ πιο ήρεμα από τις προηγούμενες παρελάσεις όπου είχαμε συγκεντρώσεις, διαμαρτυρίες και παρατράγουδα και όλα κύλησαν ομαλά και σε κλίμα εθνικής ενότητας. Ένας ηλικιωμένος που πολέμησε στα βουνά της Αλβανίας τον κατακτητή ξεκίνησε την φετινή παρέλαση στέλνοντας με την παρουσία του ένα δυνατό μήνυμα ενώ ακολούθησαν οι μαθητές, οι πολιτιστικοί σύλλογοι της πόλης και οι στρατιωτικές δυνάμεις μας. Στην εξέδρα των επισήμων βρέθηκαν οι πολιτικές, στρατιωτικές και αστυνομικες αρχές του τόπου, ενώ από τους 4 βουλευτές μας το παρόν έδωσαν μόνον οι κ. Ντίνος Κλειτσιώτης και Νίκος Παναγιωτόπουλος συνοδευόμενοι από τον δήμαρχο Καβάλας και τον αντιπεριφερειάρχη Αρχέλαο Γρανά. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο γ.γ. του Υπουργείου Εργασίας Παναγιώτης Κοκκόρης μετά την αλλαγή του εκπροσώπου της κυβέρνησης που αποφασίστηκε τις τελευταίες ημέρες. Να σημειωθεί επίσης ότι η παρέλαση έγινε υπό την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός πως οι
μαθητές αρνήθηκαν να γυρίσουν τα κεφάλια τους, ως είθισται, προς τους επισήμους, στέλνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα για την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας μας.
Μηνύματα αισιοδοξίας και εθνικής ενότητας απέναντι στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας έστειλαν οι πολιτικοί άρχοντες του τόπου στις καθιερωμένες δηλώσεις τους μετά το πέρας της παρέλασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου