Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Η αγωνία της Φώφης και οι γκρίνιες για Πύρρο και Ανδρουλάκη



Η απόφαση του Βενιζέλου να τοποθετήσει στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας τον Πύρρο Δήμα έχει προκαλέσει τριβές στο εσωτερικό του Κινήματος. 
Κι αυτό διότι είναι πολλοί αυτοί, οι οποίοι δεν συμφωνούν με την συγκεκριμένη επιλογή. 
Την θεωρούν ρηχή και χωρίς πολιτικό υπόβαθρο. Και το σημαντικότερο δεν επιτυγχάνει απολύτως κανένα συμβολισμό, καθώς η άρση βαρών, το
άθλημα που πέτυχε θριάμβους ο Δήμας είναι σε απαξίωση λόγω του σκανδάλου ντόπινγκ.
Παράλληλα φαίνεται ξεκάθαρα πως το ΠΑΣΟΚ δεν έβρισκε υποψηφίους για να συμπληρώσει τις λίστες τους και ειδικά σε ότι αφορά τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου. Κάτι που είχαμε αποκαλύψει εδώ και εβδομάδες.
Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως ο Δήμας θα ήταν μία πολύ καλή επιλογή εάν μετείχε απλά του ψηφοδελτίου σε μία μη εκλόγιμη θέση, όπου θα έστελνε τον δικό του συμβολισμό. 
Ταυτόχρονα επισημαίνουν, ότι ο γιος του Γρηγόρη Λαμπράκη που μετέχει του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δ. έχει καλύτερο συμβολισμό από αυτό του Δήμα.
Το χειρότερο είναι πως εάν τελικά το ΠΑΣΟΚ δεν ξεπεράσει το 16,5%, τότε η εκπρόσωπος του κόμματος Φώφη Γεννηματά δεν θα εκλεγεί.
Την ίδια ώρα αναβρασμός υπάρχει και στη νεολαία του ΠΑΣΟΚ με την συμμετοχή του Νίκου Ανδρουλάκη στην 3η θέση. Μάλιστα αναμένονται και παραιτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου