Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

"Καρφί" Σπίρτζη για Κασσελάκη: «Σε μία εβδομάδα δεν βρίσκεις χώρο για σχολείο» (Vid)

 

«Σε μία εβδομάδα δεν μπορεί κανείς να βρει χώρο για νέο σχολείο» - Καρφιά Σπίρτζη για Κασσελάκη

Χαμόγελα... προκάλεσε στον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της ΚΕ Χρήστο Σπίρτζη η φράση του Στέφανου Κασσελάκη στους καθηγητές του σχολείου ΑμεΑ στην Καλλιθέα

//

Τις εσωκομματικές διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη κατά την επίσκεψή του σε σχολείο ΑμεΑ στην Καλλιθέα σχολίασε στο One Tv ο Χρήστος Σπίρτζης.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή One Talk, ο Χρήστος Σπίρτζης κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επίσκεψή του στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας. Βλέποντας το συγκεκριμένο απόσπασμα, ο Χρήστος Σπίρτζης -ο οποίος παραμένει μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ- χαμογέλασε και τόνισε πως ο ίδιος δεν κρύβεται και πως «σε μια εβδομάδα δεν μπορείς να βρεις χώρο για σχολείο ούτε να χτίσεις ένα σχολείο».

Σχολιάζοντας παράλληλα ευρύτερα για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρήστος Σπίρτζης είπε πως δεν πήγε να ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές και -όπως σημείωσε- δικαιώθηκε. «Δεν ήταν πολιτική διαδικασία όταν έχεις στρατηγική ήττα πριν από δύο μήνες και έχει φύγει ο άνθρωπος που έφτιαξε το κόμμα, ο Αλέξης Τσίπρας, όφειλε το κόμμα και τα όργανά του να ξεκινήσουν μία βαθιά πολιτική διαδικασία που θα απευθυνθεί στην κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου