Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Δ/ΝΤΗ Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου 2023, επισκέφτηκε το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Δραπετσώνας και παρευρέθη στον Αγιασμό του σχολείου, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά κ. Αναστασόπουλος Διονύσιος, η Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης Πειραιά κ. Αστέρη Ντορέττα, ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς κ. Μαρκόπουλος Δημήτρης, ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς κ. Βρεττάκος Γιώργος και ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Υπεύθυνος για θέματα των Α.μεΑ. κ. Κουλίζος Μιχάλης.


Η Διευθύντρια του σχολείου κ. Βασιλοπανάγου Αναστασία, αφού απηύθυνε χαιρετισμό στους μαθητές και στις μαθήτριες του σχολείου, στο προσωπικό του σχολείου και στους προσκεκλημένους, ανακοίνωσε στα παιδιά ότι είναι πλέον στη διάθεση του σχολείου, δύο διδακτικές αίθουσες  χάρη σε ενέργειες του Προϊσταμένου της ΔΔΕ Πειραιά και του Δημάρχου Κερατσινίου - Δραπετσώνας. Ακολούθησαν επευφημίες και χειροκροτήματα από όλους και στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Προϊστάμενος κ. Αναστασόπουλος ο οποίος καλωσόρισε θερμά και δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του, τόσο στο Προσωπικό όσο και στους/τις μαθητές/ριες του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Δραπετσώνας.

Αφού ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των μαθητών/ριών ο κ. Αναστασόπουλος, η κ. Αστέρη και ο κ. Βρεττάκος, παρέμειναν στην αίθουσα Διδασκόντων και ακολούθησε εκτενής διάλογος, με το Προσωπικό του Σχολείου, μετά την προτροπή του κ. Αναστασόπουλου για ανοιχτό και γόνιμο διάλογο.

Το λόγο πήραν όλοι οι Εκπαιδευτικοί του σχολείου, διατυπώνοντας ερωτήματα και προβληματισμούς που αφορούν καίρια ζητήματα της Εκπαίδευσης γενικότερα, καθώς και θέματα που αφορούν την Ειδική Αγωγή και την Ενταξιακή Εκπαίδευση. 

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, με τη δέσμευση από όλες τις πλευρές για αμοιβαία συνεργασία και δημιουργικό ομαδικό πνεύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου