Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Δ/ΝΤΗ Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ 7ου ΓΕΛ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

ΘΕΜΑ : ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ 7ου ΓΕΛ ΠΕΙΡΑΙΑ 

https://dide-peiraia.att.sch.gr/index.php/menu-manager/menu-manager-events/10966-agiasmos-2023-7gel

Σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου 2023, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά κ. Αναστασόπουλος Διονύσιος  επισκέφτηκε το 7ο ΓΕΛ Πειραιά και παρευρέθη στον Αγιασμό του σχολείου. Παρευρέθηκαν, εκτός από το Σύλλογο Διδασκόντων και το λοιπό προσωπικού του σχολείου μας, η κα Κουταλίδη Σοφία Σύμβουλος Εκπαίδευσης Γεωπονίας, Διατροφής & Περιβάλλοντος (ΠΕ88).

Η Διευθύντρια του σχολείου κα Σμαράγδα Κόλλια, απηύθυνε χαιρετισμό στους μαθητές και στις μαθήτριες του σχολείου, στο προσωπικό και στους προσκεκλημένους. Ομοίως και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Πειραιά κ. Αναστασόπουλος ο οποίος καλωσόρισε θερμά και δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του, τόσο στο Προσωπικό όσο και στους/τις μαθητές/ριες του 7ου ΓΕΛ Πειραιά.

Αφού ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των μαθητών/ριών, ο κ. Αναστασόπουλος, συζήτησε με το προσωπικό του σχολείου για τα προβλήματα που τους απασχολούν και τους διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται δίπλα τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιά για να στηρίξει το ιδιαίτερα σημαντικό έργο τους.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, με τη δέσμευση από όλες τις πλευρές για αμοιβαία συνεργασία για το καλό πρωτίστως του σχολείου και των μαθητών αυτού.

                                                                                           Ο Διευθυντής της Δ.Ε. Πειραιά 

                                                                                              Διονύσιος Αναστασόπουλος 

                                                                                                       Δρ. Φιλόλογος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου