Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

Μουσικό Σχολείο Άρτας - Κάλαντα στο Κδηφ "Αγία Θεοδώρα" και στο Γηροκομείο Άρτας


Το Μουσικό Σχολείο Άρτας πιστό και φέτος στο ραντεβού του, επισκέφτηκε την Παρασκευή 20 του Δεκέμβρη το χώρο του Κδηφ «Αγία Θεοδώρα» στο Πουρνάρι. Εκεί τα παιδιά έψαλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και έφτιαξαν όλοι μαζί το δέντρο των ευχών. Ο αυθορμητισμός των παιδιών και η ζεστή σχέση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Μουσικού Σχολείου και του Κδηφ «Αγία Θεοδώρα» μέσα από τις πολλές συνεργασίες τους όλα αυτά τα χρόνια,  ήταν αρκετά ώστε να δημιουργηθεί μια γιορτινή ατμόσφαιρα, η οποία και μεταφέρθηκε στον εξωτερικό χώρο, όπου όλοι μαζί τραγούδησαν και χόρεψαν.

Στη συνέχεια οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου επισκέφθηκαν το Γηροκομείο Άρτας, όπου έψαλαν και εκεί τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές.  Εκεί τους περίμενε μια ευχάριστη μουσική έκπληξη, όταν ένας από τους ενοίκους έπαιξε στα παιδιά με την φλογέρα του και όπως ήταν αναμενόμενο καταχειροκροτήθηκε. Η συγκίνηση δεν έλειπε από κανέναν, ιδιαίτερα όταν οι ηλικιωμένοι φίλοι μας ευχήθηκαν στα μικρότερα παιδιά υγεία και καλή πρόοδο και στους μαθητές της Γ’ Λυκείου καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους.
Η σχολική κοινότητα του Μουσικού Σχολείου Άρτας εύχεται σε όλους υγεία και μια νέα χρόνια γεμάτη χαμόγελα και όμορφες μελωδίες!
Μουσικό Σχολείο Άρτας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου