Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

ΔΑΚΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ - ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΛΜΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ



 
Η ΔΑΚΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ (12-12- 2017) ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕΖ

                Οι επανεκλεγέντες εκπρόσωποι της παράταξής μας Ανδρίτσος Θανάσης, Γαρδέλης Νίκος και Καπρούλιας Απόστολος, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τους συναδέλφους μας για την στήριξή τους. Εξαιτίας, μάλιστα, της εν λόγω ανταπόκρισης των συναδέλφων, η ΔΑΚΕ Ζακύνθου αύξησε σε δύο χρόνια σημαντικά την εκπροσώπησή της στο νέο Δ. Σ. της ΕΛΜΕΖ. Από μία έδρα που κατείχε το 2015, επέτυχε το 2016 να έχει δύο έδρες και στις αρχαιρεσίες του 2017 να κερδίσει τρεις έδρες.

                Η σταθερή άνοδος της παράταξής μας αφενός επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά την συνέπειά μας στις πάγιες αρχές και θέσεις της ευρείας κεντροδεξιάς παράταξης. Αφετέρου, αποδεικνύει πως το πλαίσιο των διεκδικήσεών μας κινείται στην σφαίρα του ρεαλισμού, δίχως «κορώνες» και «πολιτικούς βερμπαλισμούς». Με την δέσμευση, λοιπόν, έναντι των συναδέλφων μας εκπαιδευτικών ότι θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στην εν λόγω τακτική, αλλά και πως θα επιμείνουμε σθεναρά στην διεκδίκηση των δικαίων αιτημάτων του κλάδου μας, συνεχίζουμε τον αγώνα μας.
Συνοδοιπόροι και εκφραστές των μάχιμων εκπαιδευτικών, όλων δηλαδή εκείνων που καταθέτουν καθημερινά τον εαυτό τους ενώπιον της νέας γενιάς για την αναμόρφωση της κοινωνίας μας, για την ηθική και την πολιτική αναδόμησή της, για την αξιακή επανεργοποίησή της. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΚΕ Δ. Ε. Ν. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Θανάσης Ανδρίτσος
Νίκος Γαρδέλης
Απόστολος Καπρούλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου