Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Πεινασμένοι Εκπαιδευτικοί : H Πολεμική Αεροπορία ανέλαβε τη σίτιση των εκπαιδευτικών στη Σαντορίνη!!

Σημεία των καιρών μας : Πεινασμένοι και άστεγοι εκπαιδευτικοί στα νησιά μας και σε όλη τη χώρα.
Μισθοί πείνας και υψηλό το κόστος επιβίωσης για χιλιάδες εκπαιδευτικούς στην Ελλάδα φτάνουν στο σημείο να σιτίζονται στα στρατόπεδα.
Τη σίτιση των εκπαιδευτικών Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης της Σαντορίνης θα αναλάβει τις επόμενες ημέρες το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Η σίτιση θα γίνεται στη Λέσχη Σαντορίνης που εδρεύει στο Αεροπορικό Απόσπασμα του νησιού, στο αεροδρόμιο.

Για άλλη μια φορά οι Ένοπλες Δυνάμεις που πολλές φορές απαξιώνονται για το ρόλο τους και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο δίνουν τη λύση.Από την άλλη αποτελεί κατάντια για την κυβέρνηση να έχει πεινασμένους δασκάλους.Και δεν είναι δυστυχώς μόνο αυτοί της Σαντορίνης.
Η πρωτοβουλία για τη σίτιση των αναπληρωτών στο αεροπορικό απόσπασμα Σαντορίνης προέκυψε σε συνέχεια των  επαφών και συζητήσεων του Δημάρχου Θήρας με τους Υπουργούς Εσωτερικών, Παιδείας και Εθνικής Άμυνας, όπου είχαν αναφερθεί εκτενώς όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί του νησιού. Ο συντονισμός της ενέργειας θα γίνει από τον Δήμο Θήρας και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κυκλάδων, ενώ οι εκπαιδευτικοί θα ενημερωθούν σύντομα από τα συνδικαλιστικά τους όργανα (ΟΛΜΕ & ΕΛΜΕ Θήρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου