Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον πρώην πρόεδρο της ΟΛΜΕ κ. Θέμη Κοτσιφάκη για τον διορισμό του στη θέση του Διευθυντή του Γραφείου του υφυπουργού Παιδείας

Να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον πρώην πρόεδρο της ΟΛΜΕ κ. Θέμη Κοτσιφάκη για τον διορισμό του στη θέση του Διευθυντή του Γραφείου του υφυπουργού Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη. Μαζί με τις ευχές μας να πετύχει (στη σύντομη θητεία του) σημαντικά πράγματα για τον κλάδο, να θυμίσουμε ότι:
Ο κ Κοτσιφάκης ήταν αυτός που καταδίκαζε τον ΚΡΑΤΙΚΟ και τον ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ
συνδικαλισμό.
Ο κ Κοτσιφάκης ήταν αυτός που πίστεψε, υποστήριξε, και διευκόλυνε να επικρατήσουν τα μεγαλύτερα πολιτικά λαμόγια που πέρασαν από τον τόπο μας, που υπόσχονταν ότι θα σκίσουν το μνημόνιο και θα βαράνε τα νταούλια για να χορεύουν οι αγορές.
Ο κ Κοτσιφάκης ευθύνεται για τη μη εργασία (στα ελληνικά την λέμε ΑΠΟΛΥΣΗ) χιλιάδων αναπληρωτών συναδέλφων μας.
Ο κ Κοτσιφάκης ευθύνεται για τη μελλοντική απαξίωση του συνδικαλισμού, αφού όλοι θα χρεώνουν πρόθεση (έχοντας πια απόδειξη) για ανάληψη θέσεων εξουσίας.
Ο κ Κοτσιφάκης και η παρέα του Φίλης, Λιάκος (χαζά χαζά ο κ Κοτσιφάκης ό,τι αλλαγές και αν γίνουν, είναι πάντα στην παρέα)  ευθύνεται για τη διαρκή υποβάθμιση  της εκπαίδευσης στη χώρα μας και τη μετατροπή των σχολείων σε χώρους φύλαξης παιδιών.
Είμαστε σίγουροι ότι ο κ Κοτσιφάκης θα γίνει ο πιο αυστηρός τοποτηρητής της νέας τάξης πραγμάτων,  ο πιο σκληρός μαστιγοφόρος της μαρξιστικής γαλέρας.
Να θυμίσουμε τέλος την παραίτηση και το δάκρυ του κ Παπαχρήστου όταν έπρεπε, όπως και  τη μη ανάληψη θέσεων ευθύνης από στελέχη της ΔΑΚΕ (αλήθεια έχει εκλεγεί ποτέ βουλευτής δεξιός εκπαιδευτικός - συνδικαλιστής;)
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Κ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου