Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Φλαμπουράρης: Δεν υπάρχει σάλιο-Οι βουλευτές μας είναι πρόβατα και θα ψηφίσουν παρόλο που χθες ήταν αντίθετοι

Απίστευτα τραγικός ανθρωπος σε καίρια θέση!! Δεν ξέρει τι του γίνεται!! Στο ερώτημα που θα βρείτε τα λεφτά τον Μάρτιο για το ΔΝΤ απαντάει "Θα μαζέψουμε λεφτά από τη φοροδιαφυγή και αν μας λείψει κάτι θα μας δώσουν μια παράταση"... τόσο απλά τόσο χαλαρά, λες και μιλάει με καφενείο...
Το καλύτερο βέβαια είναι το "να μη μιλάει ο Σόιμπλε" (σε ερώτηση γιατί ο εκπρόσωπος του Σόιμπλε είπε "δεν αποφασίζει μόνη της η Ελλάδα για τις ιδιωτικοποιήσεις") γιατί προφανώς τους χαλάει την πιάτσα και πρέπει να λέει μόνο ο Λαφαζάνης ότι δεν θα δεχθεί τις ιδιωτικοποιήσεις... ή το άλλο που είπε ο άσχετος "οι 100 δόσεις δεν θα δημιουργήσουν χρηματοπιστωτικό πρόβλημα" και προφανώς αγνοεί ότι το "χρηματοπιστωτικό" έχει σχέση με
τις τράπεζες ενώ το "δημοσιονομικό" είναι αυτό που σχετίζεται με τα έσοδα... φανταστείτε τι βλάκες μας κυβερνάνε και ο Οικονομέας (που μας έκανε έκκληση να πληρώσουμε την τελευταία δόση ΕΝΦΙΑ) βρήκε τη συζήτηση μαζί του συναρπαστική... προφανώς επειδή ο άσχετος Φλαμπουράρης του είπε, στο 10:20 του 2ου βίντεο, ότι τα έσοδα από τον παλιό ΦΑΠ ήταν 1,5 δις... όταν το 2011 ήταν 800 εκ με αφορολόγητο τις 200.000€... εννοείται πως οι αισχροί δημοσιογράφοι δεν τον πίεσαν καθόλου πχ. όταν είπε ότι δεν προλαβαίνουμε φέτος και το αφορολόγητο των 12.000€ θα ισχύει από του χρόνου κανείς δεν του είπε "φέρε μια τροπολογία στη Βουλή που να αλλάζει το αφορολόγητο και καθάρισες"

Καθησυχαστικός αναφορικά με το πρόβλημα ρευστότητας εμφανίστηκε ο Αλέκος Φλαμπουράρης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και τόνισε πως με τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση θα υπάρξει άμεσα τόνωση.

Για την αποπληρωμή της δόσης προς το ΔΝΤ ο υπουργός Επικρατείας είπε πως «αν δεν έχουμε μαζέψει το 1,4 και έχουμε μαζέψει 0,8 θα ζητήσουμε παράταση δύο μηνών» ενώ για τον ΦΠΑ εξέφρασε την άποψη ότι δεν χρειάζεται να αυξηθεί καθώς η αύξησή του δεν φέρνει τα αναμενόμενα έσοδα.

Σχολιάζοντας τη χθεσινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, επεσήμανε πως ήταν μια εποικοδομητική συζήτηση ενώ τάχθηκε υπέρ της ψήφισης από τη Βουλή της συμφωνίας για την παράταση της δανειακής σύμβασης.

Τέλος, ο κ. Φλαμπουράρης απέφυγε να σχολιάσει την τοποθέτηση του Γιάννη Μηλιού σχετικά με τις διαπραγματεύσεις του Γιάνη Βαρουφάκη ενώ επιβεβαίωσε τις καλές σχέσεις που διατηρεί ο υπουργός Οικονομικών με τον Γιάννη Δραγασάκη.

Δείτε τα βίντεο του Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου