Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ειδικός εισηγητής με αντικείμενο τον κοινωνικό προϋπολογισμό ο Ν. Παναγιωτόπουλος


Τους εισηγητές της Νέας Δημοκρατίας στη συζήτηση του προϋπολογισμού του 2015, κάλεσε τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014, σε συνάντηση εργασίας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο βουλευτής Νομού Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, έχει οριστεί ειδικός εισηγητής στον προϋπολογισμό του 2015, με αντικείμενο τον κοινωνικό προϋπολογισμό, που περιλαμβάνει την απασχόληση, την κοινωνική ασφάλιση, την κοινωνική προστασία και την υγεία.

Η συζήτηση του προϋπολογισμού στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής άρχισε την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014 και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014. Ο Ν. Παναγιωτόπουλος θα μιλήσει την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 το απόγευμα.

Ο βουλευτής Νομού Καβάλας, επίσης, συνυπέγραψε άρθρο για τη σημασία της Ελλάδας στο νέο
ρόλο του ΝΑΤΟ, το οποίο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Το Βήμα» την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014.

Το άρθρο συνέγραψαν, ακόμα, οι: Ευριπίδης Στυλιανίδης (βουλευτής Νομού Ροδόπης), Σάββας Αναστασιάδης (βουλευτής Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης) και Κώστας Τσιάρας (βουλευτής Νομού Καρδίτσας).

Στο άρθρο γίνεται αναφορά στις μεταβολές που συντελούνται στην περιοχή και περιγράφονται τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, η αξιοποίηση των οποίων, οδηγεί στην αναβάθμιση του ρόλου της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος είναι μέλος της διαρκούς επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ, ο Σάββας Αναστασιάδης, πρόεδρος της ειδικής μόνιμης επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς και ο Κώστας Τσιάρας, πρόεδρος της διαρκούς επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου