Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Τουρκία: Μαχαίρωσαν 17χρονο Βρετανό επειδή φίλησε κοπέλα!

KNIFEbloodLΤο πόσο ασφαλής χώρα για έναν τουρίστα είναι η Τουρκία φαίνεται από το ακόλουθο αιματηρό περιστατικό. Ενα... αθώο φιλί παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή. Ενας 17χρονος Βρετανός τουρίστας που πήγε διακοπές με τον αδερφό του και τη μητέρα του στην Τουρκία έκανε το λάθος να φιλήσει μια νεαρή Τουρκάλα και βρέθηκε μαχαιρωμένος, άγρια χτυπημένος και πεταμένος γυμνός  μέσα σε λίμνη αίματος σε κήπο στην περιοχή του Μαρμαρά. Τώρα χαροπαλεύει για τη ζωή του στο νοσοκομείο.

Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. Ο 17χρονος Dwayne Ward πήγε σε ένα μπαρ με τον αδερφό του. Εκεί φίλησε μια κοπέλα. Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας ο Dwayne είπε στους αστυνομικούς: «Διασκέδαζα στο μπαρ. Εκεί γνώρισα μια κοπέλα και τη φίλησα. Στη συνέχεια πήγα σε
ένα άλλο μπαρ και εκεί κάποιος με χτύπησε με ένα βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι. Μετά δεν θυμάμαι τίποτα».

Ο ανήλικος από το Middlesbrough της Βρετανίας βρέθηκε με βαριά τραύματα στο λαιμό, το στήθος, τη βουβωνική χώρα, τα πόδια και την πλάτη και πεταμένος γυμνός σε μια λίμνη αίματος σε πάρκο τη περιοχής. Νοσηλεύται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο του Μαρμαρά ενώ οι γιατροί λένε πως τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα.

Η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει στη σύλληψη δύο Τούρκων οι οποίοι και θεωρούνται ύποπτοι για την επίθεση. (defencenet)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου