Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ο Παπανδρέου μιλάει για … πατριωτισμό !!!



O πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου ανέφερε σήμερα από το βήμα της Βουλής ότι η ψήφος του μεσοπρόθεσμου αποτελεί μοναδική ευκαιρία που έχει η χώρα να ορθοποδήσει, είναι ένα αναγκαίο ενδιάμεσο στάδιο για να λειτουργήσει η χώρα και θα μας πάει από τα ελλείμματα στα πρωτογενή πλεονάσματα.
Απευθυνόμενος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε βέβαιος για στάση της: “Ξέρω ότι η κοινοβουλευτική ομάδα θα κάνει το καθήκον της απέναντι στα παιδιά μας“. Και πρόσθεσε: “Ζητώ να ακούσετε την πατριωτική σας συνείδηση. Πατριωτική στάση είναι να μη το βάζεις στα πόδια“.
Όποιος δηλαδή δεν ψηφίσει το νόμο – έκτρωμα δεν είναι πατριώτης, δεν αγαπάει την πατρίδα ενώ ο Γ. Παπανδρέου και η παρέα του οι οποίοι πάνε κόντρα στο λαϊκό αίσθημα είναι πιο πατριώτες. Και δεν ντρέπονται να χρησιμοποιούν τον πατριωτισμό και την αγάπη για την Ελλάδα, όπως ο καθένας την εννοεί και την πιστεύει, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των δανειστών και παίξουν τα μικροκομματικά τους παιχνίδια.
Κι αφού επανέλαβε τον εκβιασμό με την πέμπτη δόση, είπε και για τις επιτυχίες της κυβέρνησής τους να δανειστούμε τόσα δισ. ευρώ είπε και την ατάκα τους: «Ψήφος για μία νέα σελίδα, μία νέα υγιή αφετηρία».
Κι εμείς που πιστεύουμε το αντίθετο δεν είμαστε Έλληνες. Που πιστεύουμε ότι απλά μετατίθεται η χρεοκοπία τη χώρας για αργότερα. Που στραγγαλίζεται η αγορά, που οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και η μεσαία τάξη διαλύεται.
Όλα αυτά για περισσότερα από 10 εκατ. Έλληνες είναι η αλήθεια, κι όχι η αλήθεια του κ. Παπανδρέου.
Αλλά τους έχει διαψεύσει ήδη το Reuters.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου