Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Παρακαλώντας τον …λαγό




Εάν δηλαδή που έλεγε κάποιος ότι θα ερχόταν στιγμή που το ΠΑΣΟΚ θα παρακαλούσε τον Γ. Καρατζαφέρη να το στηρίξει στα νομοσχέδια και να τον αποκαλεί και «υπεύθυνο ηγέτη», θα τον πέρναγα για τρελό…

Διαψεύστηκα βέβαια ακούγοντας τον ίδιο τον πρωθυπουργό όχι μία αλλά πολλές φορές.

Σήμερα, πήρε σειρά και ο Αντιπρόεδρος Ευ. Βενιζέλος:

Από τα πρακτικά:

«Δεν θέλουμε να ψηφίσουμε μόνο με τους 155 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να ψηφιστεί ο νόμος. Ελάτε λοιπόν να στείλουμε το μήνυμα της ενότητας, της συναίνεσης και της ισχυρής διαπραγματευτικής φωνής. Ελάτε να ψηφίσουμε! Μακάρι να βγούμε από την ψηφοφορία με τουλάχιστον 180 ψήφους.
Άρα, δεν με φέρνετε σε δύσκολη θέση με το ερώτημά σας, το αντιστρέφω. Και σας λέω: όπως ακριβώς κάνατε με αίσθημα ευθύνης ως υπεύθυνος πολιτικός ηγέτης το Μάιο του 2010, το ίδιο είμαι βέβαιος πως θα κάνετε και τώρα και κάθε φορά που θα χρειαστεί. Και όταν το κάνετε εσείς, που είστε ο Αρχηγός Κόμματος της ελάσσονος Αντιπολίτευσης ή άλλα κόμματα της ελάσσονος Αντιπολίτευσης, πώς δεν θα το κάνει ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, που ξέρει ποια είναι η κατάσταση στην Ευρώπη και την αντιμετωπίζει προσωπικά και άμεσα; Να, απλά ερωτήματα ευθύνης και κοινής λογικής».

Πείτε μου τώρα, αν σας πως ότι θα πηγαίνανε διακοπές ο Πάγκαλος μαζί την Παπαρήγα και τον Τσίπρα θα με πιστέψετε; Μάλλον ναι διότι όλα πλέον μπορεί να συμβούν….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου