Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Άλλαξε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην παρέλαση

Άλλαξε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην παρέλασηΆλλαξε όπως φαίνεται ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην παρέλαση που θα γίνει στην Καβάλα, τη Δευτέρα το πρωί. Πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι στη θέση του ειδικού γραμματέα του εθνικού τυπογραφείου θα έρθει εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην Καβάλα, ο Παναγιώτης Κοκόρης, γενικός γραμματέας κοινωνικών ασφαλίσεων.
Προς αυτήν την κατεύθυνση κινήθηκαν οι βουλευτές του νομού με πρωταγωνιστές τους βουλευτές Ν. Παναγιωτόπουλο και Γ. Καλαντζή. Όλοι είχαν συμφωνήσει ότι δεν είναι ότι καλύτερο για μια παρέλαση στην Καβάλα, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης να είναι ο ειδικός γραμματέας του εθνικού
τυπογραφείου. Ποιος όμως είναι ο Παναγιώτης Κοκόρης, γενικός γραμματέας κοινωνικών ασφαλίσεων, του υπουργείου εργασίας; Το βιογραφικό του αναφέρει τα ακόλουθα:
Εφοριακός, επιθεωρητής του υπουργείου Οικονομικών. Έγγαμος με 2 παιδιά. Πτυχίο: Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή. Μεταπτυχιακό: (MBA) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Ειδικές σπουδές: Μεταπτυχιακά σεμινάρια στην ελεγκτική επιχειρήσεων (Σώμα Ορκωτών Λογιστών, Σ.Ο.Λ.). Υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ στις Εκλογές από το 2000 μέχρι και σήμερα. (Α΄ επιλαχών βουλευτής της Α Θεσσαλονίκης σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις).
Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Πανελλήνιας ΔΑΚΕ Εφοριακών, αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εφοριακών (Θεσσαλονίκη-Κιλκίς -Χαλκιδική), μέλος της εννεαμελούς ΕΕ της ΠΟΕ – ΔΟΥ επί δύο θητείες, μέλος του 15μελούς της Ομοσπονδίας Εφοριακών, αντιπρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Μέλος Κεντρικής Διοίκησης του ΟΕΕ επί τέσσερις τριετίες και σε άλλα αιρετά αξιώματα. 
proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου