Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΑΟΚ- Ηρακλής 3-2 : Πελάτες για μια ζωή


ΑΟΚ- Ηρακλής 3-2 : Πελάτες για μια ζωή

Ο ΑΟΚ πέτυχε μεγάλη νίκη το απόγευμα απέναντι στον Ηρακλή, διατηρώντας την παράδοση. Ηταν μια δίκαιη νίκη που ήρθε με έξυπνη τακτική. Σε μεγάλο διάστημα του αγώνα ο ΑΟΚ έκλεισε τους διαδρόμους και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην αντίπαλη άμυνα, που ήταν τραγικά. Ο ΑΟΚ είχε πάθος, είχε δύναμη, τα έδωσε όλα.
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ξεκίνησε με τον Γιαννίκογλου στη θέση του τερματοφύλακα.
Δεξιά στην άμυνα ο Πόπτσης και αριστερά ο Βαλεριάνος. Στο κέντρο της άμυνας ο Κονάτε και ο Γκαρακλίδης.
Στη μεσαία γραμμή ο Ντουτσαρίδης, ο Πρίττας και ο Αρτσε ελεύθερος στον άξονα. Πλάγια στην μεσοεπιθετική γραμμή ο Καρλόπουλος(δεξιά) και ο Παπαργυρίου(αριστερά). Στην επίθεση απόντος του Γκέρα, βασικός σέντερ φορ ο Καπνίδης. Ο Αλεξίου δανεικός από τον Ηρακλή χωρίς δικαίωμα
συμμετοχής στα μεταξύ τους παιχνίδια, βάση συμφωνητικού.
Ο ΑΟΚ προηγήθηκε με 1-0 αφού ο Γιαννίκογλου με βολέ δημιούργησε το γκολ. Ο Παπαργυρίου εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των φιλοξενουμένων. Πριν το 18` ο Ηρακλής προσπαθούσε να επιβάλει το παιχνίδι του, έχοντας κατοχή της μπάλας.
Μετά το 1-0 οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ακόμη περισσότερο αλλά ο ΑΟΚ χτύπησε πάλι σε ανύποπτη στιγμή, όπου η άμυνα του Ηρακλή… ήταν αλλού, για δεύτερη φορά.
Στο ημίχρονο ο ΑΟΚ πήγε στα αποδυτήρια με σοβαρό προβάδισμα. Ο Ηρακλής έμεινε με την ανούσια υπεροχή.
Στην επανάληψη πολύ γρήγορα μπήκε στο παιχνίδι ο Ηρακλής με το γκολ του Ζαχόρα, από τραβηγμένο έμμεσο, που έδωσε ο Γκράνας. Ο Χαραλαμπίδης έβγαλε τον Αρτσε και έβαλε έναν ακόμη αμυντικό μέσο(Ντομί). Από το 62` και μετά ο ΑΟΚ έπαιξε με παίκτη παραπάνω.
Πάγωσε το ρυθμό και πέτυχε τρίτο γκολ, χάρη στην επιμονή του νεαρού Ντομί. Ο πολυδιαφημισμένος Ηρακλής μείωσε στο 87` και έδωσε πρόσθετο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Μέχρι εκεί.
Το φιλμ του αγώνα
18` Βολέ Γιαννίκογλου, λάθος συνεννόηση Χουάντερσον- Μπουκουβάλα, ο Παπαργυρίου με σουτ το 1-0 σε κενή εστία.
44` Από πάσα του Ντουτσαρίδη, ο Καπνίδης έφυγε μόνος του και με ωραία λόμπα το 2-0.
45` Σέντρα Κοντοδήμου, σουτ Ονουάτσι στο σώμα του Κονάτε και κόρνερ.
53` Έμμεσο στο σημείο του πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Βαλεριάνου στο Ζαχόρα.
Πάσα του Κυριάκου, ο Ζαχόρα με σουτ το 2-1.
63` Φάουλ Καρλόπουλου, ελάχιστα άουτ.
74` Ο Ντομί κυνήγησε μια χαμένη μπάλα, το πείσμα του έφερε το τρίτο γκολ. Ο Καπνίδης κάτι σαν σουτ και ο Καρλόπουλος με πλασέ το 3-1.
77` Σουτ Ζαχόρα από καλή θέση άουτ.
86` Σουτ Ζαχόρα, μπλοκάρει ο Γιαννίκογλου.
87` το 3-2 με σουτ του Μπριλάκη από πλάγια θέση, από κεφαλιά πάσα του Ιντζόγλου.
Ο διαιτητής Γκράνας από τη Ξάνθη έδειξε κίτρινες κάρτες στους: Παπαστεριανό, Γιαννίκογλου, Ντουτσαρίδη, Μπουκουβάλα, Ιντζόγλου,
Κόκκινη κάρτα στο 62` ο Παπαστεριανός.
Συνθέσεις
ΑΟΚ: 32 Γιαννίκογλου, 3 Παπαργυρίου, 5 Πόπτσης, 6 Ντουτσαρίδης, 8 Καρλόπουλος, 10 Αρτσε, 15 Κονάτε, 17 Καπνίδης, 21 Βαλεριάνος, 55 Πρίττας, 89 Γκαρακλίδης.
Αλλαγές
59` Ντομί στη θέση του Αρτσε
65 ` Ρεβυθόπουλος στη θέση του Πόπτση
86` Κουρέλλας στη θέση του Καρλόπουλου
Πάγκος: 25 Τιζάι, 1 Ντόσης, 4 Χόρτσας, 11 Πάλλας, 16 Ντομί, 19 Ρεβυθόπουλος, 88 Κουρέλλας.
Ηρακλής: 1 Χουάντερσον, 2 Μπουκουβάλας, 21 Κοντοδήμος, 11 Πουρτουλίδης, 88 Ιντζόγλου, 27 Ζαχόρα, 7 Κυριάκος, 6 Παπαστεριανός, 94 Τσιλιανίδης, 99 Ονουάτσι.
Αλλαγές
68` Γιάρολιμ στη θέση του Πουρτουλίδη
68` Ματσούκας στη θέση του Τσιλιανίδη
77` Μπαμπά στη θέση του Κυριάκου
Πάγκος: 71 Κηπουρός, 5 Κραγιόπουλος, 23 Χιντζίδης, 8 Γιάρολιμ, 26 Μπαμπά, 12 Σιατραβάνης, 20 Ματσούκας.
*Απόστολος Χαραλαμπίδης: « Πάνω απ` όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Σίγουρα ήταν μια μεγάλη νίκη. Είμαι σχεδόν μια εβδομάδα στην ομάδα και είδα ότι υπάρχει μια φλόγα, ένα πάθος και προσπάθησα να τους το βγάλω.
Δουλέψαμε σε θέματα τακτικής πώς έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τον Ηρακλή. Πιστεύω ότι σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε. Η νίκη μας ήταν δίκαιη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη που μας παρείχε. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση.
Εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Τώρα χτίζουμε την ομάδα».
*Σίνισα Γκόγκιτς: « Αυτό που αξίζαμε, αυτό πήραμε. Δυστυχώς δεν πήγαμε έτσι όπως έχουμε δουλέψει και όπως μιλήσαμε. Δε είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, με πολλές λανθασμένες πάσες και αποκρούσεις. Δεχθήκαμε τρία εύκολα γκολ . Ούτε στο σχολικό δεν γίνονται αυτά. Αυτό πληρώνεις».
 Γράφει ο Τάσος Πατσίδης
proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου