Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Στη Θεσσαλονίκη Σαμαράς και Καραμανλής

Κοινή εμφάνιση Σαμαρά και Καραμανλή σε Θεσσαλονίκη και Ζάππειο. Σκληρό ροκ με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» που άρον – άρον μάζεψαν τον «φάουλ» Καμμένου για την Παιδεία.
Στην εκλογική περιφέρεια του Κώστα Καραμανλή – εκεί όπου την περασμένη εβδομάδα ο πρώην Πρωθυπουργός γνώρισε την αποθέωση από εκατοντάδες οπαδούς της ΝΔ – ανεβαίνει απόψε ο Πρόεδρος της ΝΔ για την...
κεντρική προεκλογική ομιλία που θα γίνει κοντά στην πλατεία της ΧΑΝΘ και σύμφωνα με τους επιτελείς της Λ. Συγγρού θα αποτελέσει ένα ουσιαστικό αλλά και επικοινωνιακό όπλο στη σύγκριση με την ομιλία αλλά και τη συγκέντρωση που πραγματοποίησε στο λιμάνι της πόλης ο Ε. Βενιζέλος.

Η παρουσία του κ. Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη μπροστά από την εξέδρα που θα μιλήσει ο Αντώνης Σαμαράς δημιουργεί υψηλές προσδοκίες στο επιτελείο της ΝΔ για τον παλμό, τον όγκο και το περιεχόμενο της συγκέντρωσης που αντικειμενικά στα μπει στην επικοινωνιακή ζυγαριά με εκείνη που έκανε ο κ. Βενιζέλος. Ο κ. Καραμανλής μάλιστα έχει προγραμματίσει να δώσει το «παρών» και στην κεντρική ομιλία του Προέδρου της ΝΔ στο Ζάππειο την Πέμπτη πριν επισκεφθεί την Παρασκευή την Αλεξανδρούπολη στην οποία θα κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία.

Η επιχείρηση για την αύξηση της συσπείρωσης συνεχίζεται με αμείωτη ένταση: Έπειτα από τα όσα σκληρά είπε στο Λαύριο ο κ. Σαμαράς για την «τυραννία του ΠΑΜΕ στα λιμάνια», η Λ. Συγγρού με ειδικό σημείωμα επιτέθηκε ανοιχτά σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τις κατά καιρούς δηλώσεις τους σε σχέση με την Ελλάδα και το ευρώ αλλά κυρίως εναντίον του Πάνου Καμμένου ο οποίος μιλώντας στον Ν. Χατζηνικολάου και τον «Ενικό» διατύπωσε αμφίσημες θέσεις για την Παιδεία και γενικότερα για τις θέσεις του κόμματός του γύρω από την εκπαίδευση λέγοντας μάλιστα πως τα δικά του παιδιά φοιτούν σε ιδιωτικό σχολείο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου