Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ELIA MOSSIA (ΗΛΙΑΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ): ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Ο κ. Μόσιαλος βρήκε δυο τύπους άχρηστους και στο έπακρον δοσίλογους που αποκαλούν τον εαυτόν τους δημοσιογράφο και έπαιξε το παιγνίδι του σήμερα το πρωϊ άψογα…!!!
Tα δύο « Τσακάλια» δημοσιογράφοι του MEGA ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ, σήμερα το πρωί δίδασκαν σε παιδιά του δημοτικού δημοσιογραφία κάνοντας παιδαριώδεις η μάλλον ηλίθιες ερωτήσεις στον εκπρόσωπο της «ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ» κ. Μόσιαλο…!!!Οκ. Μόσιαλος απέρριψε συλλήβδην όλο το.....
Ελληνικό σύστημα συγκρίνοντας πολλές φορές στο ένα άκρο τα συστήματα της Πορτογαλίας και καμιά φορά και της Βουλγαρίας η στο άλλο άκρο της Γερμανίας και της Δανίας, βγάζοντας έξω της Αγγλίας γιατί αυτούς δεν τους εκπροσωπεί…!!!
Ήταν ξεκάθαρος στην πρωινή εκπομπή σήμερα του MEGA ο κ. Μόσιαλος, « οι Έλληνες έχουν τριπλάσια ιδιοκτησία από τους Γερμανούς και τους Δανούς οι οποίοι μας δανείζουν», από την άλλη οι «Πορτογάλοι δεν έχουν αφορολόγητο»…!!!
Με τέτοιες φασιστικές φράσεις ο κ. Μοσιαλος άνοιξε πλέον τα χαρτιά της κυβέρνησης για το οπού το πάει…

Όλα όσα απέκτησε , συνέχιζε να λέει ο εκπρόσωπος της ΕΛΛΗΝΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ κυβέρνησης, κ. Μόσιαλος ο Ελληνικός Λαός , είναι από τα δανικά που έπαιρνε η χώρα τα προηγούμενα χρόνια και κατάφερε να ζεί πολύ καλλίτερα από όλους τους άλλους Ευρωπαίους που μας δανείζουν….!!!
Δεν μας είπε όμως ο κ. Μόσιαλος:
Γιατί οι Οι Άγγλοι δεν πληρώνουν φορολογία για τα ακίνητα…!!!
Πώς κατάφεραν μερικοί Έλληνες να φιγουράρουν στην κορυφή της παγκόσμιας λίστας των πλουσιοτέρων του κόσμου…!!!
Πώς σήμερα δεν φορολογούνται οι παραπάνω παρά μόνο ο Ελληνικός λαός…!!!
Πως καταφέρνουν οι Έλληνες πολιτικοί να μην θέλουν με τίποτα να απεγκλωβιστούν από την εξουσία…!!!
Ας συγκρίνει ο κ. Μόσιαλος τις δυνατότητες που έχει η Ελλάδα σε σχέση με την γεωγραφική της θέση και τα πλούσια σε κοιτάσματα και ενέργεια αποθέματά της…!!!
Ότι οι έλληνες έχουν κατακτήσει το παγκόσμιο στερέωμα με την σκέψη τους και την γνώση του…!!!


ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

Συγκροτείται ΕΛΛΗΝΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ επιτροπή για να καθοδηγήσει την χώρα σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της, επειδή είπε « θα μας παρέχουν τεχνογνωσία»..!!!

Το ύφος του κ. Μόσιαλου ήταν άκρως προκλητικό και υποτιμητικό και σε καμία περιπτώσει δεν ήταν αποδεκτό από κανέναν Έλληνα πολίτη, ας τον μαζέψουν γιατί θα είναι πολύ αργά…!!!

Τό έργο της παγκόσμιας διακυβέρνησης είναι σε πλήρει εξέληξη...!!!
Ο Ελληνικός λαός συνεχίζει να κοιμάται...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου