Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Οδηγούμαστε προς το σημείο "μηδέν".


Τα πράγματα πλέον δεν πηγαίνουν καθόλου καλά. Οι πρώτες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίες προφανώς θα αυξηθούν δραματικά στη συνέχεια, προστιθέμενες στην ανεργία του ιδιωτικού τομέα, δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοινωνικό κοκτέϊλ. Τα εισοδήματα συρρικνώνονται δραματικά και ταυτόχρονα τα νέα απανωτά, αντισυνταγματικά, αντιλαϊκά και κοινωνικά ανάλγητα χαράτσια σπρώχνουν τους Έλληνες, με μαθηματική ακρίβεια...
προς το "σημείο μηδέν". Δηλαδή το σημείο, πέρα από το οποίο το άτομο απελευθερώνεται από το φόβο και οπλίζεται με οργή. Το σημείο πέρα από το οποίο παύει να έχει επίδραση η παραλυτική, δια του τρόμου και της διαίρεσης, προπαγάνδα των ΜΜΕ του καθεστώτος και ο λαός νιώθει απελευθερωμένος και ενωμένος, γκρεμίζοντας όσα τον χωρίζουν.

Όπως μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας, η υπέρβαση του" σημείου μηδέν", ακολουθείται φυσικά από λαϊκή επανάσταση ενάντια στο καθεστώς. Ελπίζουμε , πριν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, το καθεστώς να συνέλθει γρήγορα, να αφήσει τις ολοκληρωτικές αντιλήψεις του και να ανοίξει τη δημοκρατία, ώστε ο λαός ο ίδιος να αποφασίσει και ο ίδιος να αναλάβει το κόστος των αποφάσεών του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου