Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Συνεχίζονται οι “θερμές” υποδοχές υπουργών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην Επαρχία



Τρίκαλα
Ο υφυπουργός Εργασίας Γιάννης Κουτσούκος αντιμετώπισε “καυτή” υποδοχή έξω από ξενοδοχείο όπου παρουσιάζεται σήμερα το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας.
Συνδικαλιστές και εργαζόμενοι στην μονάδα της Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα στο Αίγιο (πρώην ΕΒΟ) τον περίμεναν έξω από το “Πόρτο Ρίο”, στην Πάτρα, με άγριες διαθέσεις, μαζί με άλλα σωματεία.
Οι συγκεντρωμένοι, που φώναζαν συνθήματα κατά της οικονομικής πολιτικής που υλοποιεί η κυβέρνηση, αποδοκίμασαν έντονα τον υφυπουργό Εργασίας κατά την άφιξή του.
Ακολούθησε ολιγόλεπτη ένταση με τις εκεί αστυνομικές δυνάμεις και τελικά ο κ.Κουτσούκος και εκπρόσωποι των συνδικαλιστών είχαν στη συνέχεια ιδιαίτερη συνάντηση, προκειμένου να εκθέσουν εκατέρωθεν τις απόψεις του.

Στο μεταξύ οι Αγανακτισμένοι  Κορινθίας σε κοινή ανακοίνωσή τους (και διαδικτυακώς) κηρύσσουν «ανεπιθύμητους» στο νομό τούς βουλευτές Παναγιώτη Μπεγλίτη, Αικατερίνη Φαρμάκη-Γκέκη και Άγγελο Μανωλάκη που υπερψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο. Ξεχωριστή αναφορά κάνουν στον Κωνσταντίνο Κόλλια, «επίσης ανεπιθύμητος» αφού ψήφισε μαζί με το κόμμα του «τον βαρύ και εξοντωτικό εφαρμοστικό νόμο».
Όπως είναι γνστό, η πίεση των “αγανακτισμένων” στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ της περιφέρειας οδήγησαν σε ακραίες καταστάσεις, όπως στον ξυλοδαρμό του Νίκου Τσώνη στη Λαμία. Στα Τρίκαλα έγραψαν συνθήματα στα γραφεία και των πέντε βουλευτών, ενώ στη Θράκη κυκλοφόρησαν αφίσες και φεϊγβολάν κατά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.
Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
Στο μεταξύ κλιμακώνεται η αντιπαράθεση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για τις επιθέσεις εις βάρος βουλευτών. Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μ.Καρχιμάκης έκανε λόγο για «Γκοτζαμάνηδες χωρίς τρίκυκλα, που επιδιώκουν να χυθεί αίμα» !!!. Σε ηπιότερους τόνους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος κάλεσε όλα τα κόμματα να πάρουν ξεκάθαρη θέση απέναντι στα φαινόμενα βίας. Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, οι Δ.Στρατούλης και Δ.Παπαδημούλης υπογράμμισαν ότι είναι η πολιτική της κυβέρνησης που εξωθεί τους πολίτες σε επιθέσεις κι όχι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου