Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Συγκρότηση και ορισμός μελών Ομάδων για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη συντήρηση εφαρμογών λογισμικού της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.

 

      Οι Ομάδες θα λειτουργούν υπό τις οδηγίες της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών της Γενικής Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού, Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., για την υλοποίηση και συντήρηση εφαρμογών λογισμικού.

Για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των έργων θα χρησιμοποιείται ευέλικτη μεθοδολογία που θα δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα να προσαρμόζει κατάλληλα τη διαδικασία ανάπτυξης με τη συμμετοχή των υπεύθυνων προγραμματιστών και των βασικών χρηστών των εφαρμογών, σε συνδυασμό με τη χρήση συστήματος διαχείρισης εργασιών και συνεργατικών εργαλείων.

Τα μέλη των ομάδων θα πρέπει να διευκολύνονται στο έργο τους από τις οικείες Διευθύνσεις και Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, ώστε να μπορούν να εργάζονται με τηλεργασία, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα σύμφωνα με τις εγκυκλίους, και να συναντώνται δια ζώσης όποτε κρίνεται αναγκαίο.

Ως αποθετήριο του κώδικα για την συνεργασία των υπαλλήλων του Υπουργείου και των μελών ορίζεται το https://git.minedu.gov.gr και για την απομακρυσμένη συνεργασία των μελών θα πραγματοποιούνται τηλεδιασκέψεις μέσω του συνδέσμου https://www.epresence.gov.gr.

Η διάρκεια των ομάδων ορίζεται μέχρι τη λήξη του έργου τους.

Με την έναρξη της παρούσης, καταργείται η υπό στοιχεία 148650/Α7/28-12-2023 (ΑΔΑ: 9Γ0Ξ46ΝΚΠΔΖ0Ν) Απόφαση Συγκρότησης και Ορισμού μελών Ομάδας για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη συντήρηση εφαρμογών λογισμικού της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών του οικείου Υπουργείου.

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου